Aktywne Wpisy
Szukam kolejnej pozycji do oglądnięcia. Mam Netflix i Max. Niebawem skończy mi się Disney z jakiejś promki, ale nie przedłużam, bo uniwersum Star Wars mam obejrzane, podobnie jak Marvel, a reszta to gUwno
Obejrzałem
Wikingowie
Wojownik
Prison Break
Breaking Bad
Obejrzałem
Wikingowie
Wojownik
Prison Break
Breaking Bad

BaZyL4 +1
źródło: temp_file722642593491222523
Pobierz

Z tego artykulu mozna bylo przeczytac jak waznym dla misji IM-1 jest uruchomienie silnika w przestrzeni kosmicznej. Wiceprezes Intuitive Machines tak to okreslil: “However, once we get through that and we know how the engine performs in space, I think our confidence actually goes up that we will have a successful landing on the moon.”
Wczoraj przeprowadzono z sukcesem odpalenie silnika: Twitter
Jest to kolejny krok przyblizajacy nas do ladowania na ksiezycu. A po dlugim weekendzie w USA, mozliwe ze kurs otworzy sie juz na dwucyfrowym poziomie.
źródło: IM-1
PobierzParadoksalnie (coś czego w ogóle nie rozważałem jeszcze kilkanaście dni temu) to mogą być akcje warte potrzymania nieco dłużej niż 2 tygodnie dla szybkiego zarobku ;) Jeśli wszystko pójdzie dobrze z tą misją, będą kolejne pieniądze, będą kolejne inwestycje, będzie jeszcze większe zainteresowanie...
Taka reklama wczoraj/dzis pojawila sie na Las Vegas Sphere
@DwaKolory Za malo mam akcji by tak duzo zarobic. Ale ten rok zapowiada sie milo.
Jaki plan wychodzenia z LUNR masz? Wygląda na to, że dość dobrze przewidywałeś sufit na 20$. Ja myślałem, że sufit to będzie właśnie 10$, ale ładnie to przebili dzisiaj, no i
Z emocjonalnego punktu widzenia to jestem też zaskoczony, że tak gładko pokonali 9-10$, myślałem że tutaj będzie psychologiczna bariera gdzie cała masa ludzi wypuści akcje, a tutaj od razu wręcz skoczyło na przedział 11-12$. Dawno
No sytuacja jest naprawde nadzwyczajna, bo to jednak pierwszy raz prywatna firma bedzie ladowala. Spodziewam sie ogromnego hypu medialnego, bo jednak samo ladowanie bedzie nagrywane z perspektywy trzeciej osoby (specjalnie przygotowana kamera na wysiegniku do selfie xD) wiec raczej kazdy to zobaczy. Naprawde pieknie to rozegrali