Aktywne Wpisy
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o?
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.

hirek_gawron +175
Stop! żaby cZas!
źródło: temp_file9116077525699232344
Pobierz

W takich realiach, jak najbardziej niech sobie to istnieje. Patrz Michałku, leci pan na nartach, ale abstrakcja, p------e co? cho zjemy gofra i zatrąbimy w wuwuzele, nasi górom husaaaaaaaaaaria. Wtedy okej. Traktowanie tego jako widowisko i ciekawostka, niezobowiązująca zabawa, gdzie wszyscy wiedzą, że ogromną rolę odgrywa szczęście i coś na wzór loterii jest okej. ALE NIE NAZYWAJCIE TEGO SPORTEM. Tego się nie trenuje, do tego nie powstała metodologia, tu chodzi tylko o sponsorów i powtarzanie jak mantrę o ciągłym doskonaleniu, o pracy nad techniką, o k---a sposobie poruszania z belki i ułożeniu dużego palca u d--y przy wybiciu. I muszą w tej zmowie być wszyscy i wszyscy to powtarzać, bo gdyby wydało się, że oni nie mają pojęcia dlaczego forma jest albo nie ma i że tak naprawdę wcale się nie trenuje, to mogło by się wlać szambo do tego ciepłego k--------a, a po karierze by nie można było zostać prezesem, serwismenem, "trenerem" dzieci, ewą bilard-szczoch z klubem eve-memememnt, krawcem od strojów, smarem do nart, kucharzem czy zapasowym padem do polystation dla dawida klepackiego czy innym podnóżkiem. Dalej wciąż i wciąż trzeba grzać propagandę. I wódę. Bo bez wódy w tych realiach nic się nie odbywa. Po konkursie się chla i to mocno. I można to robić bo to wcale nie przeszkadza w byciu wybitnym. W takim idiotyźmie można sobie na to pozwolić (bo w prawdziwym sporcie to by taki nykanen się po chwili w-----ł i tyle by było, a nie kryształowe kule i osrane gacie). I kasai to też jest lepszy opój. Nie dość że ma 500 lat jak dąb bartek k---a, to jeszcze bimbrownik z niego solidny. I nie są to jakieś domysły, tylko ludzie kochani - ja to wszystko widziałem...
źródło: comment_1582545792MfdBbq7mKhXxwlxyc4hDVj
Pobierz