Aktywne Wpisy
mamracjewieszotym +112
#olimpiada #igrzyska #religia #woke #neuropa #wojna #kryzyswartosci #smutek #francja #paryz2024 #bekazlewactwa Dajemy sobie chodzić po głowach. My - chrześcijanie. Smutne. Zapominamy, że Europa powstała i była silna dzięki tym fundamentom. Ja mogę z tym walczyć ale dzisiejsi ludzie już nie. Dlatego do nich nie pasuję, do tego clown world. Niechybnie
Hogataa26 +6
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
@jozef-dzierzynski: Nie wiem, kto zapoczątkował tę manierę, ale od kiedy wybuchła wojna na Ukrainie nie można w internecie wyrazić swojego zdania, bo momentalnie pojawia się jakiś dzban, który określa Cię mianem onucy, szpiega, pisowca, peowca i mur beton pojawia się to #!$%@? pytanie od nie mniej #!$%@? dzbana "ile ci płacą za komentarz ?"
Mam pytanie, bo widzę, że sporo spamujesz w tych tematach. Czepiasz się też ludzi, że kupili mieszkania 15-20 lat temu w lepszej okolicy, niż teraz są oferowane?
@GOHAN: trzeba być niedoinformowanym żeby myśleć inaczej, od dawna istnieją agencje marketingowe które się tym zajmują. Oczywiście
@keep_movin: nie bo je kupili xD RODOsów nie kupujesz co też tłumaczy ich cenę 30x mniejszą niż faktyczna cena tego gruntu socjaluchu lewacki broniący dotacji do cwaniaczków ha tfu
Gdyby to nie była dzierżawa to działkowcy za te miliony dawno by opchneli te grunty ale nie mogą bo nie są właścicielami - właścicielem jest miasto i miasto powinno mieć prawo
@keep_movin: Komunistyczne RODy zagrożone przez krwiożercze lewactwo xD
@elmencho: nie Twój tylko dzierżawiony. Nie wiesz za co zapłaciłeś...?
@Khaine: przyczepiłem się do tego zdania. Wiedziałem, że ktoś zaraz odbije piłeczkę.
Można rozważyć kompromis, czyli #!$%@? ROD za miasto, tak jak to było kiedyś, bo może to dla ciebie łamiąca wiadomość dzbanie, ale
Ale to dziwne, że ludzie mogą mieć różne zdanie ;)
@keep_movin: kupujesz prawo do dzierżawy za 1/30 prawdziwej wartości gruntu gdyby był uwolniony z wadliwego prawa. Jezeli to nie jest dotowanie i marnowanie kasy budżetu miasta to co nim jest
To są prawdziwe problemy, a nie jakiegoś naganiacza, flippera, czy innego pomyleńca, że przeszkadza mu to, że jak powstawały rody to miasta były mniejsze i on chce
https://biznes.lovekrakow.pl/aktualnosci/deweloperom-nie-dzieje-sie-krzywda-ale-miasto-traci-rozmowa_55100.html
Zobacz sobie o ile wzrosły koszty gruntu dla mieszkań np w Krk. Miasto trzeba dogęścić bo brakuje miejsca dla ludzi
Ja się smutno rozczarowuje za każdym razem, kiedy trudno mi uwierzyć, jakie głupoty ludzie #!$%@?ą, i to kompletnie za darmo xD. Myślę, że w tym przypadku możesz być podobnie rozczarowany.