Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +25
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
czesio007p +48
#nieruchomosci
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
Przecież to jest ważne, to ma implikacje na cały łańcuch wyrobów czekoladowych. róbcie zapasy róbcie zapasy na ten rok, póki jeszcze znośna cena bombonierek na prezenty, łapówki, polewy, wszyscy uzależnieni od cukru mają przeyebane takie są fakty #pogoda #huragan, plusujących zawołam za rok z hakiem jak mi sie przypomni, juz ustawiam sobie alarm w telefonie #slodycze WYKUPUJCIE SŁODYCZE PODZIĘKUJECIE ZA ROK MÓWIĘ WAM inwestycja lepsza niz #bitcoin