@ArturBinkowski: To musiałby siebie wyjaśnić. Dobry freak musi dymić, ale i oddawać w walce, bez tego jego dym nie jest traktowany poważnie, bardziej jak szczekanie ratlerka. Natana już przed tą walką kompletnie zlewali, nawet do jego filmu nikt się nie odniósł.
@ArturBinkowski: A no tak, bo jak ktoś jest zadymiarzem, to już nie można napisać konstruktywnej krytyki na temat jego ruchów w uniwersum xD Tym bardziej że taki Natan ma cała postać stworzoną w oparciu o to co mu tag podpowiadał i jak tylko wychodzi na moment z tej postaci i pokazuje prawdziwą twarz- to wychodzi na totalnego debila bez szkoły (którym z resztą jest XD).
@ArturBinkowski: Tak jak wcześniejszy performesrs Natana bardzo mi się podobał tak ten teraz wywołuje u mnie zupełnie odwrotny odruch, nie wiem czym to jest spowodowane serio. I nie uważam też, że to moja wina czy któregoś z mirków bo to natan jest tą małpką w cyrku która ma robić śmieszne sztuczki i zapewniać nam rozrywkę¯\(ツ)/¯
@hugoooo: widocznie wyszedł z cb normik i poczułeś się urażony czy coś. Nie wiem Dla mnie Natan to frik nr 1 bezmiennie gdyż nie ma nawet na horyzoncie nikogo innego
@ArturBinkowski: Przecież ferrari to taki stypiarz i nudziarz który jedyne co robi to obniża głos i gada ze bedzie zabijac za rodzinę by potem dostać szybki w------l i gadać o kontuzjach xD Cykl "dymów" trwający już od dawna którym naprawdę nie wiem jak można się podniecać.
@ArturBinkowski: No właśnie natan z gitami to był peak bo były prawdziwe emocje. On faktycznie ich w------ł a oni faktycznie chcieli mu zrobić krzywdę, dlatego to było tak dobre. Ćpancula z muranami gdzie matiego co chwila próbował zaatakować szeliga a stary wbiegał i się odgrażał, było widać ze oni faktycznie mają kose ze sobą. Zamień sobie wyobraźnią ferrariego na natana a wiewióra na denisa któregokolwiek i dopowiedz sobie co by
Wg mnie i kilku innych osób nie musi i widzisz. Różnica zdań
Dla mnie Natan to frik nr 1 bezmiennie gdyż nie ma nawet na horyzoncie nikogo innego
Cykl "dymów" trwający już od dawna którym naprawdę nie wiem jak można się podniecać.
No właśnie natan z gitami to był peak bo były prawdziwe emocje. On faktycznie ich w------ł a oni faktycznie chcieli mu zrobić krzywdę,
dlatego to było tak dobre.
Ćpancula z muranami gdzie matiego co chwila próbował zaatakować szeliga a stary wbiegał i się odgrażał, było widać ze oni faktycznie mają kose ze sobą.
Zamień sobie wyobraźnią ferrariego na natana a wiewióra na denisa któregokolwiek i dopowiedz sobie co by
źródło: wykop
Pobierz