Aktywne Wpisy

byferdo +43
Rower elektryczny to świetna sprawa dla osób starszych lub po urazach, które nie mają wystarczającej kondycji by gdziekolwiek dojechać na zwykłym rowerze. Ewentualnie dla osób, które nie mają jeszcze wystarczającej kondycji by poradzić sobie na trudnych ścieżkach górskich. Jednak śmiać mi się chce gdy widzę młode zdrowe byczki, które w mieście z podnieceniem w oczach mijają na ścieżkach rowerowych normalnych rowerzystów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdzie tu budowanie

źródło: 9leqj2
Pobierz
mickpl +844
Miota deweloperami jak szatan, bo brutalnie zmieniliśmy im zasady gry. Przez ostatnie 25 lat wyglądało to tak, że lobbowało się po cichu, w gabinetach, na lanczach, czy rocznicach gdzie serwowano politykom poncz. No a teraz trzeba postulowaną zmianę sensownie uzasadnić, tak aby jeszcze przekonać opinię publiczną. A tyle to nie. Oni serio nie wiedzą co robić w takiej dziwnej sytuacji, niczym były pracownik fabryki garnków stalowych.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
jak ja gardze gitami prawilniakami itd wy mylicie ze jestescie jakimis patriotami a bicie i okradanie 12 letnich chlopcow albo babc
albo odurzanie mlodych dziewczyn narkotykami i alko zeby potem je gwalcic myslicie ze jestescie lepsi od pedofili xD
jak bylem 12 letnim chudym przygarbionym chlopcem to jak sie popatrzylem 5 sek na takiego prymitywa to juz cos zaczal warczec a teraz to poprostu specialnie sie wpatruje wzrokiem psychopaty i te cioty odwracaja wzrok xD
i wy jestescie zdrajcami Polski poprostu przeszkadzacie Polakom w pracy i innych czynnosciach
źródło: śmiecie
Pobierz@marlboro-gold: to jak się ma mentalne problemy to powinno iść się do specjalisty a nie na sztuki walki.
@marlboro-gold: jesteś milirarderem, specjalistą w swojej dziedzinie czy tylko piszesz wysrywy na
@marlboro-gold: współczuję dzieciństwa
no ja tez im wspolczuje ale nie mozna im w nieskonczonosc wybaczac wszystkiego
dobrze ci radzę, wylecz się z main character syndrome zanim cię jakiś sebek 90kilo skasuje bo akurat dobrze zakręci biodrami i sierpowy mu siądzie.
@marlboro-gold: czyli 8k netto? Pokaż pit. Fajnie musi się innym z tobą pracować bo w każdej chwili możesz im w---------ć bo coś ci się nie spodoba.
dodaj jeszcze fancy footwork, ali shuffle i parę innych rzeczy co przeczytałeś w internecie to może ktoś da się nabrać