Wpis z mikrobloga

#famemma Od pierwszego dnia tej waszej śmiesznej pandorki się śmiałem z was dzieci że to udawana drama, to w każdej dyskusji kasowali mi komentarze, wam sie oczy otworzą jak mi zamkną. Nikt nie pójdzie siedzieć, nic sie nie stało, nigdy żadnej pandory nie było, boxdel zostanie w fame, dubiel wróci na main event fame 21, wardęga wróci do lasu a Stuu zostanie w uk, tak jak mówiłem to pare mięsiecy temu, ale do tego trzeba mieć troszeczkę więcej iq niż ta cała widownia famemma ma.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@silnyd4k1ng: no tak, dubiel ma bardzo wiele współprac aktualnie.
boxdel wizerunkowo też super, dalej jest lubianym niuuura koko szanel.
stuu podobno wraca do polski kanał znowu odpala.
team x otwiera nowy sezon, a leksiu będzie prowadzącym.
fagata odpaliła plan F - czyli już nie musi seksualizować contentu żeby zarobić.
michał g. - okazało się że był wrabiany w g---t i otrzymał
  • Odpowiedz
  • 0
@begensky: dubiel ma pare bieznesów osbstawiam że pare dobrych lat nie będzie musiał nic robić
boxdel co by się nie stało do końca życia nie musi nic robić
fagata zarabia takie piędziące na of że mało komu to się może przyśnić
reszty sytuacji nie znam.
  • Odpowiedz
@silnyd4k1ng: tak ale według mnie oceniasz to na zasadzie skazania i więzienia, a to była aferka obyczajowa, która będzie się ciągnęła za tymi ludźmi wiele lat. Są praktycznie przekreśleni wizerunkowo i konsekwencje tego będą ponosić bardzo długo. Nawet jeśli taki Dubiel się wybroni w sądzie, że nie był pomocnikiem Stuu to i tak i tak jego głosówki czy wkłądanie w c--e Baxtona do 13latki zostaną z nimi do końca życia.
  • Odpowiedz