Aktywne Wpisy
Gours +161
Wystarczyło odsunąć PiS od władzy i od razu mamy pozytywny impuls w gospodarce:
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
programista30k +557
Plusuje każdy, kto więcej niż raz dał sie wydymać na hajs w biedrze przez:
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
Oczywiście biorąc pod uwagę że modelami i misterami zostają faceci #chad #chadeusz 10/10,natomias modelkami i miss patyczaki z płaską twarzą 5/10.
Kobieca uroda stanowi temat tabu I raczej jej się oficjalnie nie pokazuje.Dlatego potem 5/10 myśli że jest 10/10 "bo jest chuda ".
Za to nikt nie na obiekcji przed pokazywaniem atrakcyjnych mężczyzn w typie 10/10.
#zwiazki #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#pieklomezczyzn
Komentarz usunięty przez autora
No tak kobieta cię zaplusowała XD
Wiadomo #p0lka na rękę podwójna moralność w ocenie urody.
Widać tresuera działa, dlatego nie rozumiesz.
@pawel89uri: weź, kup jakieś wino, siądź w ciepłym kącie, obal i popracuj jeszcze nad tą teorią.
Poszukaj sobie też innej ofiary do czytania twojego pyskowania. Ja w każdym razie blokuję, także bez odbioru.
@pawel89uri: Bo ma takie prawo XD
A to więc po winie #normictwo zaczynają się podobać nieatrakcyjne kobiety, a średnie uważają za ideał, natomiast myśl o istnieniu pięknych czy seksownych kobiet jest całkowicie wypartą. Wino....że też nie pomyślałem.
A czy to działa w dwie strony i dla kobiet #manlet jest wysoki? Albo facet z brzydką twarzą przystojny?
Tak samo jak obecnie kobiety po zdradzie wymagają wierności, a normicy grzecznie siedzą na tyłku. Chyba za dużo tego wina pije #normictwo .
Pewnie gościu wrzucił mnie na czarną, obraził się i nie odpisze...ale.
Przejrzałem jego profil i facet spermi zdjęciami kobiet o których pisałem.
Takie patykowate modeleczki ,często z płaskimi twarzami 5/10
Dlatego właśnie on nie rozumie.
Bo właśnie jest wytresowanym #normictwo
Nie wiem co to znaczy laska z płaską twarzą. Może wrzuć jakąś nie-płaską to powiem co myślę.
Po co jak i tak masz efekt wyparcia,kobiety brzydkie i ładne zlały ci się w jedną całość.
Widać to po laskach jakie wrzucasz na swoim profilu,dla ciebie brzydkie i ładne to to samo. Zostałeś wytresowani przez ginocentryzm.
Byle jaka kobieta,byle mnie zechciała, byle by mnie nie nazwali przegrywem .
Jesteś jak goście co żeby ich jakąkolwiek baba zechciała, akceptują ich zdrady.
Dowiem się co to jest ta płaska twarz?
Poza tym bierz pod uwagę że to co się komu podoba to jego sprawa, a twój osąd nie ma tu nic do rzeczy.
ary w ogóle przeczytałaś mój post.
Ja właśnie piszę że modelki (kobiety to zwykle 5/10) I że istnieje podwójna moralność bo modelki kobiety to średniaki, a modele faceci to topka atrakcyjności.
Może i masz racje że nie ma ludzi idealnych, ale nie wiem czemu twierdzisz że faceci to max 8+,tym bardziej że w polsce do jednak mężczyźni są atrakcyjniejsi.
@pawel89uri: co ma moralność do oceny urody? Weź przestań filozofować...
@pawel89uri to może zmień preferencje skoro tak wysoko oceniasz facetów. I po kłopocie.
Ja sobie nie wmawiam że brzydkie kobiety są ładne.
A to raczej normicy mają ciągoty homoseksualne twierdząc że modelki o wyglądzie chudego chłopaka są ideałem piękna.
Sorry ale raczej patrząc po laska do których spermisz i wrzucasz foty to ty jesteś gejem skoro kręcą cię wąskobiodrowce z płaską twarzą.
Mnie prawilnoe kręcą dupiaste i cycate z piękną twarzą, jak jesteś gejem to się nie wstydź.
No tak lima nie jest top,może jeszcze jest w miarę ładna z twarzy (a bywają ładniejsze),to z figury napewno nie.
Tak się tresuje mężczyzn.
Komentarz usunięty przez autora