Wpis z mikrobloga

Przewinąłem sobie do początku debaty, 5 minut i już nie mam ochoty oglądać. Nie rozumiem tego pojazdu po aktualnie rządzących i ich braku chęci do wzięcia udziału w debacie. Oczywiście PiSowski agent tak to ubrał w słowa że nie chcieli reprezentować swojego stanowiska antyCPK. Uważam że rządzący są ostatnimi osobami które powinny brać udział w czymś takim, oni powinni to policzyć, przeanalizować i podjąć decyzje która finansowo będzie miała sens. Debatowanie w takiej postaci jak widzimy kompletnie odebrało by im jakikolwiek autorytet do podjęcia obiektywnej opinii. Odpuszczam sobie cały ten #kanalzero bez sensu taka "nowa jakość"
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przewinąłem sobie do początku debaty, 5 minut i już nie mam ochoty oglądać. Nie rozumiem tego pojazdu po aktualnie rządzących i ich braku chęci do wzięcia udziału w debacie

@grzmik: Ale piecze PeOwca xDD
  • Odpowiedz
@grzmik: co ty p--------z. Oni nie mówią na nie, bo wyliczenia sie nie zgadzają. Oni niejednokrotnie mówili że nie bo gigantomania, megalomania, a tak wgl to duoport Okęcie-Modlin, albo Radom i rozbudowa Okęcia. Dopiero w ostatnim czasie zaczęto się zasłaniać analizą, wcześniej to były główne argumenty ze stron rządzących.
  • Odpowiedz
Oczywiście, że nie powinni. Każdy kto ma trochę wyobraźni i pracował gdzieś więcej niż kasa w Biedronce powinien wiedzieć jak się pracuje przy dużych projektach, tym bardziej w czasie audytu. Mogli zaprosić naukowców ale woleli zrobić pisowska propagandę
  • Odpowiedz
  • 1
@MaxiKing123: Ten zarząd ma za zadanie ocenę co zostało zrobione, jak to zostało zrobione i czy jest sens to kontynuować w tej postaci. Jak przedstawiciel zarządu miałby brać udział w takiej debacie? Jako prowadzący potwierdzający czy przytoczone przez uczestników dane są zgodne z prawdą? Inaczej sobie tego nie wyobrażam.
  • Odpowiedz
  • 1
@PodniebnyMurzyn: Dziękuje, uważam że sposób w jaki zostało to przedstawione jest stronniczy. Członkowie zarządu mają za zadanie ocenę sensowności tej inwestycji, było by to skandaliczne gdyby brali udział w takiej debacie jako jedna ze stron za lub przeciw.
  • Odpowiedz
@marcelus nie no ministrowie rządu powinni być na zawołanie internetowego kabareciarza i przybiegać tłumaczyć się na jego kanale. W waszych oczach Stanowski zaczyna mieć już status jakiegoś demiurga co steruje światem
  • Odpowiedz
  • 0
@zajelisciewszystkieloginy: Wycofanie=odmowa udziału, dobre. Jak zarząd który ma ocenić sens budowy CPK ma wziąć udział w debacie za lub przeciw. Przecież to jest bez sensu choćby z punktu widzenia wyłącznie politycznego.
  • Odpowiedz
  • 0
@ortalionnajman: Czemu to jest dziwne? Oczywiście że sceptyk powinien przeprowadzić taki audyt. To są ogromne pieniądze, to ma się spinać finansowo i tyle. Kto w rodzinie powinien podjąć decyzje o zakupie konsoli do grania, nastolatek który będzie spędzał przed nią najwięcej czasu i poniesie zerowy koszt, czy rodzic który musi za to zapłacić, przeanalizować skutki itp.
  • Odpowiedz