Aktywne Wpisy

Asarhaddon +127
Ładnie się pobudowałem? Jakie byście dali ogrodzenie, żeby było widać bogactwo, ale, żeby plebs nie mógł się dostać do środka?
#budujzwykopem #dom
#budujzwykopem #dom
źródło: temp_file7086951504940448995
Pobierz
kontodlabeki +56
ale mnie dzisiaj dupa zapiekła, jechałam pociągiem do domu i siedziały jakieś młode julki, każda z markowych ciuchach, makijaż, paznokcie jakieś lepsze zrobione, iphone, aparat na zębach ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja, baba 30 lat i nie stac mnie na żadną z tych rzeczy XD najbardziej dupa piecze z powodu tego aparatu na zębach eh, człowiek porażka

Zastanawia mnie to niezmiennie od kilku miesięcy.
Patrząc przez nasz pryzmat. Nie znam ani jednej osoby która w dyskusji poruszałaby temat obowiązków wojennych dla kobiet. Może dlatego, ze moi znajomi maja żony, córki, matki (krotko mówiąc nie są przegrywami) i chcieliby zadbać o ich bezpieczeństwo? Może dlatego, ze w normalnym życiu kobiety nie maja nic wspolnego z feministycznymi wysrywami na które przegrywy się powołują?
Patrząc przez pryzmat tego co dzieje się na Ukrainie. Po wybuchu wojny i przy napływie uchodźców zatrudniliśmy w naszej firmie kilkanascie Ukrainek. Są młodsze, są starsze ale większość z nich ma bliskich w kraju. Początkiem stycznia czesc z nich wyjechała na święta do mężów/synów. Nie widzę słynnego skakania po zachodnich bolcach. Widzę ludzi którzy tęsknią, cierpią, boja się o tych co zostali w kraju. Widze ludzi którzy korzystają z dostępnej u nas pomocy psychologicznej. W przypadku małżeństwa które pracuje od wielu lat widziałem strach przez 2 tygodnie zżerający chłopa do kosci gdy jego zona pojechała odwiedzić syna w Chersoniu.
Albo na wykopie (co do czego jestem przekonany) mamy jedna wielka bandę przegrywow, albo tezy głosi banda zakompleksionych prymitywów albo jest to jeszcze inaczej sterowane.
I #!$%@?ąc od mojej opinii na temat służby kobiet - pluje w gęby tym którzy w swojej nieporadności musza tak prymitywnym językiem odnosić się do kobiet
#wojna #rosja #ukraina #wojsko #polska
Nie oczekuj, ze wykopki znajace kobiety tylko z historii jakichs idiotow i artykulow z wysokich obcasow beda wiedziec, jakie sa kobiety w normalnym zyciu XD
@Grzesiok: To niech sobie dbają, jak chcą, ale od mojego życia i zdrowia wara. A jak by się jeszcze od portfela #!$%@? (500+ itd.) to już w ogóle byłoby zajebiście.