Aktywne Wpisy
mirko_anonim +97
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Wariner +614
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
Witam osoby które obserwują #mechanikasamochodowa #mechanika #elektronika #samochody #pytaniedoeksperta.
Mam forda focusa 1.4 1999 i zatarłem silnik, orientuje się ktoś jaki będzie koszt naprawy?? najpierw była zepsuta uszczelka pod głowicą bo dymił pojechałem z tym do majstra a w drodze strasznie waliło płynem chłodniczym otworzyłem okna i dojechałem, został u majstra orientuje się ktoś ile będzie kosztował mnie kapitalny remont silnika 1.4 benzyna + LPG w tej foczce??? i ile za nowy sterownik/ regeneracje??
Mechanik powiedział że nie wie i zobaczy ile go wyjdzie, powiedział że to przez tą nową benzyne najprawdopodobniej wypaliłą się usczelka i zawory.
#pytanie #pomocy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Mechanik ma na imię Janusz? Ja bym szukał nowego silnika zamiast remontować ten
Skąd wy się ludzie bierzecie.
@mirko_anonim: do tak starych samochodów nowej benzyny nie lej. Jak dobrze pamiętam to dopiero samochody po2015 można lać nowa benzyne