Wpis z mikrobloga

• 7
Na początek wycieczki zajrzałem jeszcze na taki stary pomost widokowy. Trochę nie w tym kierunku skierowany, bagna i tereny podmokłe są bardziej po drugiej stronie i wzdłuż dróżki dojazdowej. Myślałem, że teraz przy roztopach będzie coś więcej wody, no ale nadal to jednak bardziej polny, a nie wodny pomost ;)
SnikerS89 - Na początek wycieczki zajrzałem jeszcze na taki stary pomost widokowy. Tr...

źródło: z1

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 8
Ostatnia fotka to wał w Starych Budach, jest on trochę dziwnie zakończony w środku pola, przez co rozlało mocno dookoła. No ale w tych okolicach łęgi to szerokie na grubo ponad kilometr, to i jest miejsce żeby Bug rozlał się po horyzont.
SnikerS89 - Ostatnia fotka to wał w Starych Budach, jest on trochę dziwnie zakończony...

źródło: z5

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 10
Z innych ciekawostek to w Udrzynie spotkałem pieska, który siedział z lokalsami pod sklepem, widocznie tak znudził się ich rozmową, że pognał za mną na przygodę. Łącznie 5 kilometrów ze mną przebiegł, w większości po wałach powodziowych. Akurat zawijały one i kończyły się po drugiej stronie jego wioski, więc mam nadzieję, że zna rejony i wrócił spokojnie szczęśliwy do domu ()
SnikerS89 - Z innych ciekawostek to w Udrzynie spotkałem pieska, który siedział z lok...

źródło: z8

Pobierz
  • Odpowiedz