Wpis z mikrobloga

Rudzki wczoraj wyśmiewał wyświetlenia Kanału Sportowego XD ale takie same wyświetlenia będą miały wszystkie inne programy na kanale zero za miesiąc w których nie będzie Stanowskiego. #kanalzero
MrBeast - Rudzki wczoraj wyśmiewał wyświetlenia Kanału Sportowego XD ale takie same w...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrBeast: to stano wysmiewal, rudzki mówił że mówić, że kanal umarł bo ogląda go mało osób to przesada i ciut KS wziął w obronę
Chyba, że o KS znów coś było w 3/4 godzinie dotykania się siurkami, ja już wtedy byłem ululany przez Rudzkiego
  • Odpowiedz
@MrBeast: jestem ostatnim, który by jakoś walecznie bronił Rudzkiego, ale faktem jest, że to on powiedział wczoraj Stanowi coś w stylu "Kanał Sportowy trzeba porównywać do innych kanałów piłkarskich, gdzie Krzychu się nie zgodził, bo kiedyś byli dużo dużo wyżej i nie wolno teraz oceniać tylko po tym (jego zdaniem).
  • Odpowiedz
  • 0
@MrBeast Rudzki to śliski typ jak proponowali mu udział w KS to nie podjął ryzyka bo ciepła posadzka w C+. Potem jak jednak dali jemu szansę w KS to uciekł ze Stanem xD
  • Odpowiedz