Aktywne Wpisy
Lewusx +19
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +251
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
zero zobowiązań, nikt niczego ode mnie nie wymaga, brak szefa: brak ciśnienia. Wolność i swoboda.
nie mam żony, nie mam dzieci, więc nikt mi nie biadoli nad głową. Nie jestem od nikogo uzalezniony.
Ok, mieszkam z rodzicami wiec ktoś powie, że jestem pasożytem. Ale z renty nie bylbym w stanie oplacic mieszkania a nawet pokoju.
A tak podstawowe opłaty mam z głowy: mieszkanie i jedzenie odpada z wydatkow, więc renta starcza na przyjemności.
Ogólnie polecam ten stan, nikt mi nie wmówi, że to #przegryw cały dzień gram w gierki, ucinam sobie drzemki i czasami zrobie coś na obiad, pomogę w sprawach około domowych.
Żyć nie umierać. 10/10
kolejna czarna wizja: jutro umierasz. i na co Ci pieniadze. chyba ze po smierci sie przydadza. tego nie wiem ale mysle ze juz teraz pora
W najgorszym wypadku: "bank wypłaci odziedziczone pieniądze z konta bankowego tylko wtedy gdy spadkobierca jest osobą legitymującą się prawomocnym stwierdzeniem nabycia spadku na swoją rzecz lub notarialnym aktem poświadczenia dziedziczenia."
Czyli idziesz do prawnika, płacisz mu (oczywiście xd) i on Ci pomaga udowodnić, że jesteś synem i hajs Ci się należy.
Powodzenia ^^
DLA KAŻDEGO dowolna nieprzewidziana rzecz to jest koniec. taka jak wspomniana choroba. no i jesli sie nie myle KAŻDY zaklada ze życie będzie szło według jego planu. a skłaniam się raczej ku tezie że niewolnikiem jest każdy kto pracuje, a ja akurat nie pracuje.
nie wiem czy każdy bedzie żył na wyższym pozomie niż ja bo dużo osób nie ma nawet oszczędności ledwo starcza
Skoro nie starcza na mieszkanie i jedzenie, to chyba jednak przegryw, nawet jeśli czujesz wygryw.