Aktywne Wpisy
Wychwalany +48
Pytanie do osób urodzonych we #wroclaw lub ogólnie #dolnyslask
Czy zaznaczony obszar jest dla Was czarną dziurą?
Nigdy tam nie byłem, nie wiem co tam jest i po co miałbym tam jechać.
#turystyka
Czy zaznaczony obszar jest dla Was czarną dziurą?
Nigdy tam nie byłem, nie wiem co tam jest i po co miałbym tam jechać.
#turystyka
Czy dla Wrocławian zaznaczony obszar to czarna dziura?
- Tak 62.0% (1243)
- Nie 24.2% (485)
- Częściowo 13.8% (277)
xxxzzz +78
Mam pytanie do #emigracja: czy w innych krajach też ludzie mają problem z myciem przed wejściem na basen? #!$%@?, chodzę regularnie i może z 5% osób bierze prysznic przed wejściem do basenu. Prysznice są robaki po to, żebyście myli się przede wszystkim przed a nie po basenie. Ale robaki robią zupełnie odwrotnie. I już pomijając to, że wnoszą bakterie do wody, to jeszcze ten smród zmiksowanych perfum, szczególnie jak jakieś Karyny
#pokazmorde
@powsinogaszszlaja: No mlody to nie jestem.
@powsinogaszszlaja to staruchu pochwal sie ile masz lat ze 44 latka smarkatym nazywasz :P
@gorzki99: Szczyl.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@slawomirus: A dziekuje. Wbrew pozorom nie narzekam. Jutro jade na narty na slowacje :P
Od nastu lat dziennie 8 piwerkow wpada - zaden problem - nadal sikam do kibelka a nie w pieluche :PP
Zle nie ma.
Kłamiesz. Ludzie tyle nie żyją ( ಠ_ಠ)
@slawomirus: Dlatego piszę z zaświatów.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gorzki99: Rosłem razem z internetem.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@powsinogaszszlaja: Klamiesz :PP
jak masz 20 lat wiecej niz ja a ja pamietam czasy bez internetu to nie miales prawa rosnac razem z internetem :PP
@gorzki99: Właśnie dlatego, że pamiętam czasy bez, rosłem z nim. Pierwsze linijki programowania, które jakoś mnie nie wciągnęły, później poznawanie tego co się pojawiało i tak jakoś powoli człek wszedł w zupełnie inną rzeczywistość. Zmiany w moim życiu i moich rówieśników znaczące.
Duży i dorosły tez rośnie.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@powsinogaszszlaja: Dobra - tu mnie masz :P
Jak serio masz 60+ a nie sobie smieszkujesz to jak wspomnialem - szakuniec :D
Może mniej sprężysty i energiczny w porównaniu ze stanem sprzed 10 lat, ale jeszcze jakoś się turlam. Wiadomo, że człek chciałby być sprawny jak 20 lat temu, ale cóż, to se ne vrati i żyje się dalej.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@powsinogaszszlaja: I tak trzymac. Pozdro i chapeau bas
Przecież to alkoholizm.
Tato, chyba musimy poważnie porozmawiać.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@repro5: Przez grzecznosc nie zaprzecze. A co z tego? :P