Wpis z mikrobloga

@gorzki99 o paaaanie xD zdrówka życzę bo u mnie z trzymaniem moczu przy kichnięciu bywa ciężko to u Ciebie pewnie pieluchomajtka ważna jak klucze i kartka z adresem do domu jak wychodzisz do sklepu :}
o paaaanie xD zdrówka życzę bo u mnie z trzymaniem moczu przy kichnięciu bywa ciężko to u Ciebie pewnie pieluchomajtka ważna jak klucze i kartka z adresem do domu jak wychodzisz do sklepu :}

@slawomirus: A dziekuje. Wbrew pozorom nie narzekam. Jutro jade na narty na slowacje :P

Od nastu lat dziennie 8 piwerkow wpada - zaden problem - nadal sikam do kibelka a nie w pieluche :PP

Zle nie ma.
a ja pamietam czasy bez internetu

@gorzki99: Właśnie dlatego, że pamiętam czasy bez, rosłem z nim. Pierwsze linijki programowania, które jakoś mnie nie wciągnęły, później poznawanie tego co się pojawiało i tak jakoś powoli człek wszedł w zupełnie inną rzeczywistość. Zmiany w moim życiu i moich rówieśników znaczące.

Duży i dorosły tez rośnie.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gorzki99: Niestety mam, ale staruchem się nie czuję.
Może mniej sprężysty i energiczny w porównaniu ze stanem sprzed 10 lat, ale jeszcze jakoś się turlam. Wiadomo, że człek chciałby być sprawny jak 20 lat temu, ale cóż, to se ne vrati i żyje się dalej.( ͡° ͜ʖ ͡°)