Aktywne Wpisy

JanTadeusz +2
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?

Linnior88 +47
Mysi obiadek (zanim mi ktoś powie że za dużo żre jest to mój jedyny posiłek dziś )
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
źródło: temp_file269839791324783777
Pobierz

W tamtym roku w wakacje przeszedłem przez rozstanie po dłuższej znajomości. Było ciężko ale dałem radę. Dziewczyna była cudna do pewnego momentu. Nie była Polką, a ja od małego mieszkałem za granicą. Wróciłem do Polski na koniec lata, ustabilizowałem się w nowej rzeczywistości i poznałem kilka osób. Zacząłem randkowanie.
To były moje pierwsze spotkania z Polkami w życiu - jestem już po 30. Podchodziłem do tego z pustą głowa nie kierując się żadnymi stereotypami. To jest k---a dramat.
Spotykałem się z dziewczyną mającą biznes, dziewczyną która jest na etacie, a nawet samotna mamuśką nie dyskryminując. Wszystkie łączyło jedno, dziwne oczekiwanie że to ja jestem od zaspokajania ich potrzeb, a one to księżniczki które nic nie muszą. Biło też od nich taką męskością, brakowało w nich kobiecości Spotykałem się w życiu z kobietami od Europy, Ameryki Południowej do Azji i aż po Afrykę i zawsze były to kobiety które były gotowe dać z siebie wszystko w relacji i nigdy nie czułem że jestem im coś winny. Wiele z nich mi się nie podobało ale w porównaniu z doświadczeniami z Polkami to na prawdę to były niesamowite dziewczyny z perspektywy czasu. Nawet Kanadyjki dość mocne feministki przynajmniej traktowały relacje na równi i czułem się człowiekiem chociaż o głębszym związku z nimi raczej z moją osobą nie ma mowy. Z Polkami czuję że chcą korzystać z wszystkich zalet feminizmu gdy im to bardzo pasuje, a jednocześnie chcą ciagnąć z tradycyjnych wzorców gdzie facet powinien wszystko. Nawet nie będę wspominał o ich bezczelności, jakiejś zawyżonej samoocenie i ocenianiu z góry. S--s okropny. Nie mam słów, współczuję młodszym w tym kraju którzy chcą znaleźć partnerkę. Wróciłem za granicę miesiąc temu. Nie wyobrażacie sobie co niektórzy ile tracicie i jak inne potrafią być kobiety za granicami. Ten wybór narodowości, języków, kolorów skóry. Każdy znajdzie coś dla siebie. Związek z Polką obecnie doprowadziłby mnie chyba do depresji, przynajmniej bazując na moich doświadczeniach.
Jeśli ktoś ma mordę chociaż te 4/10 to szukajcie szczęścia za granicą, nie zmarnujcie sobie życia.
#zwiazki #przegryw #p0lka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Właśnie tego ONI chcą. Wiesz kto. Wymieszać ludzi by nie mieli tożsamości i czego bronić. Stąd i feminizm, szatan rządzi nimi.