Wpis z mikrobloga

@ni0bi:

równie dobrze mogę powiedzieć że lewaki są nazistami bo wspierają socjal. Ale wiadomo twoja definicja jest mojsza xD

Nie możesz tego napisać bo nie byłoby to prawdą. Znaczy możesz, ale skłamałbyś xD
@Wink: no tak sto lat temu było LGBT (), prywatyzacja? XD rasizm a i owszem jest teraz wśród lewactwa, zobacz ile filmów na netfliksie kurczowo trzyma się odpowiedniej ilości osób czarnych w swoich produkcjach xD
@ni0bi no było, geje i lesbijki w Niemczech byli zwalczani.

Prywatyzacja też, ale jeśli jest się historycznym ignorantem to potem jest zdziwienie. Hitler upanstwawial te firmy, które jego ideologii nie przyjmowały czy wobec niej były wrogo nastawione.

A ostatni argument pokazuje żeś nie wart dyskusji nawet. Żenujący poziom, nie polecam użytkownika
@Wink: Hitler był tak konserwatywny, że nienawidził starego porządku, tradycyjnych elit, gospodarczych nierówności. Konserwatysta pełną gębą, a Jaruzel był człowiekiem raczej prawicy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

prywatyzacja znacznej części gospodarki, konserwatyzm, darwinizm społeczny, walka z LGBT, prawami kobiet, aborcją

@Wink: Szkoda tylko, że to nieprawda. Właściwie zbiór manipulacji. Natomiast rzeczywiście, kiedy w Generalnej Guberni zalegalizowano aborcję na życzenie dla Polek, nie bredzono o tym, że przyznaje
miałem kiedyś wpis w ulubionych, musiałem w google grzebać żeby znaleźć. może czegoś się nauczysz:

@Wink: dobre źródło xDxD

A ostatni argument pokazuje żeś nie wart dyskusji nawet. Żenujący poziom, nie polecam użytkownika

Tak, jeśli przy wyborze aktorów do swoich produkcji kierujesz się ich kolorem skóry to tak, jesteś rasistą
@ni0bi zdaje się że czytać nie lubisz więc dla ciebie źródło idealne. Potem sobie możesz więcej posprawdzać. Drugą kwestie pomijam bo odlatujesz
@thorgoth pamiętam jak w peaku tego #!$%@? wrzucili na główną znalezisko, które było filmem jak kuce klaszczą Korwinowi. Po prostu było spotkanie korwinowców w jakieś dużej sali. Faktycznie dużo kuców. No i na koniec #!$%@? o lekkiej pedofilii, paróweczkach, zabiciu tych #!$%@? ludzi i J. E. Włodzimierzu Putinie - kuce wstały i biły brawo. I samo to brawo wrzucili na główną z podpisem, że TEGO NIE ZOBACZYSZ W MAINSTREAMOWYCH MEDIACH. No pewnie,
Najlepsze że szefowa AfD jest lesbijką, czyli konserwy głosują na LGBT na złość lewakom XD

@zielonka18: ciekawe czemu takie info nie przebija się - burzyloby to propagandę o nazistach xD
mówią wprost że Polska ma oddać zachód polski bo to są niemieckie tereny.

Twierdzą też że polska rozpoczęła 2 wojnę światową i że holocaust to polskie dzieło.

@open_or_die: źródło proszę, ale nie jakieś przedruki niemieckich szczujni, tylko rzeczywiste wywiady, że tak mówią.