Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

BestKaptyn +107
#samochodoza #konfitura
Tak wyobrazam sobie tych wykopkow ktorych oburza blokowanie samochodow na ddr czy chodniku.
Tak wyobrazam sobie tych wykopkow ktorych oburza blokowanie samochodow na ddr czy chodniku.
źródło: 1000035372
Pobierz

Listonosz który dostarcza listy w mojej okolicy złamał klucz do klatki więc jakoś ostatnio zawsze dzwoni do mnie przez domofon bo wie, że rano jestem w domu i mu otworze. Wczoraj też dzwonił żebym go wpuścił, zrobiłem to a ten mi zostawił w skrzynce awizo na list. N-------a mać!
#pocztapolska #listonosz #zalesie
źródło: f707b785a1b4e4ff647a4067cc5bc721c76af5f5d1c097dd352efc81ef8bf490
Pobierz@karlo10: w praktyce nie ma to istotnego znaczenia, czy 50 czy 450 km jeżeli krajowa
nie z Chin tylko z ich europejskiego magazynu, możliwe, że zlokalizowanego w naszym kraju skoro to nie była dodatkowo mocno płatana przesyłka
Komentarz usunięty przez moderatora
@rafalmmx: Stary... Dostajesz awizo! Poczekaj az przestniesz, u mnie juz lata temu przestali nosic. Na co ty narzekasz?
@rafalmmx: hahhaah
źródło: temp_file6822680576798297868
Pobierz