Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +838
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +18
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

Staram się codziennie rano obejrzeć wywiady w radio zet i rmf, chyba że goście są wyjątkowo nieciekawi.
W zetce Pan Rymanowski zawsze klasa, nie ważne jaki gość, może się wypowiedzieć.
W rmf za to ten pisowski podnóżek i kapelan chlopskiego rozumu zadaje członkom koalicji pytania z tezą, a wręcz stwierdzenia z tezą, a po 2 słowach przerywa słowami 'ludzie się dziwią'. Chyba wasi ludzie.
Jak przychodzi ktoś z PiSu to potulny jak baranek, czasem uszczypnie żeby stwarzać pozory.
Mazurek Kaczyńskiego, jeden plus to wiadomo co ha tfu #polityka
źródło: Screenshot_20240126_090738_YouTube
Pobierz@mj24: Te jego zerkanie podczas monologu w strone kamery.
Miałem kiedyś sasiada, bierdolił głupoty, które mu się wydawało, ze są śmieszne i patrzył po twarzech, kogo rozbawiło.
Nie wiem, co on w tej kamerce chce zobaczyć, też pekające ze śmiechu osoby, podczas jego wywodów "osmieszających polityków"
źródło: 77324A0A-68D2-498D-8C9C-64E74731A2D0
Pobierz@bzyku95:
To taka trochę radiowa wersja Wojewódzkiego - prezenter zadaje pytanie, gość mówi 3 słowa, prezenter mi przerywa głupim tekstem, fanfary, nowe pytanie. Taki show skupiony na prowadzącym, nie na merytorycznie.
Tyle, że Wojewódzki prowadzi talk show, program bazujący na
@mj24: o nie ktoś nie liże rowa PO, PISIORY!!!!!!
O barierkach przed sejmem:
GOŚĆ: usuneliśmy barierki
MAZUREK: one tam raz są, raz nie ma
G: przywróciliśmy na chwilę dla zabezpieczenia
źródło: temp_file3108216467315741187
Pobierz