Aktywne Wpisy
TurboEgo +8
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Jestem_Tutaj +21
Uwaga REBUS bd trudne!
Prawie rok temu zdradziła mnie laska, poznałem ją przypadkiem w internecie, dodałem ją na fb z jakiejś grupy, później zacząłem pisać jakieś tam głupoty i jakoś się to już potoczyło, że weszliśmy w związek i byliśmy razem 2 lata. Była to moja pierwsza miłość. Po tej sytuacji, powiedziałem sobie, że nie będę na siłę szukać nowej dziewczyny i już tak minął prawie rok, a ja od tamtej pory tak szczerze mówiąc to nawet nie gadałem z jakąś obcą laską, w ogóle nawet nie starałem się kogoś poznać, całkowita wyjebkaa. Uważacie, że takie podejście (całkowicie wyebane w szukanie laski) jest okej ? W sumie to fajnie być w związku, ale bycie samemu też ma swoje plusy i nie brakuje mi aż tak drugiej osoby. Jakie wy macie spostrzeżenia do poznawania kogoś i ewentualne bycie razem? Mój lvl 23. #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #pytanie #pytaniedoeksperta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jakbyś był kobietą, to co innego, one codziennie są obrzucane ofertami facetów. Jak kobieta jest sama dłużej niż kilka miesięcy, to znaczy, że sama tego chce.
Musisz niestety zacząć poszukiwania, chyba, że nie czujesz takiej potrzeby. No ogólnie dzisiejsze czasy są słabe, znaleźć kogoś normalnego jest ciężko, ale życzę powodzenia, jesteś jeszcze
@mirko_anonim: jest ok, ale raczej nie licz że baba sama pojawi się magicznie w Twoim życiu jak w komedii romantycznej - raczej to facet musi zrobić cokolwiek, nie chodzi tutaj o spam i natarczywość - ale chociaż gdzieś się pojawić, z kimś zagadać aby kogoś poznać