Aktywne Wpisy
SocialM_Center +157
Piękne to było wystąpienie. Nie zapomnę go nigdy. A czego sobie życzę? Jeszcze lepszego wystąpienia Pana Grzegorza Brauna. Dzień dobry wszystkim i szczęść Boże.
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
YoloBolo +60
#przegryw #blackpill #redpill #pieklokobiet #pieklomezczyzn #lewackalogika
Komentarz usunięty przez moderatora
Od razu wiesz, że masz do czynienia z debilem, bo bycie słabiej wykształconym nie implikuje bycia mniej ambitnym, nawet może być wręcz przeciwnie, bo ktoś wolał faktycznie spełniać się zawodowo niż balować kolejne lata i stwierdził, że nie potrzebuje do tego lepszego wykształcenia. Ile to jest ludzi, którzy poszli na łatwe studia tylko po to, żeby przedłużyć sobie dzieciństwo i imprezować, nieraz słyszałem jak dziewczyna wybiera dany kierunek "bo podobno
Pracowałem w przetwórni owoców, gdzie pracowały też kobiety przy sortowaniu i była
Co do lewicy to ona ma w programie
Nigdzie nie stwierdziłem, że większość osobników, którzy pracują fizycznie są jacyś bardziej ambitni. Napisałem "może być wręcz przeciwnie" czyli chodzi raczej o takich, co mają ambicje zawodowe, gdzie uważają, że studia nie będą właściwym wyborem dla nich i bynajmniej nie chodziło mi tutaj o takich, co robią ciągle to samo jak małpa na pełen etat, ale faktycznie są raczej wyjątkiem.
Natomiast faktem jest, że wiele z tych, co idą
Te kobiety tak dobrze wykształcone, ale dalej z budżetu jedynie wyciągają xD i ci źle wykształceni mężćzyźni muszą dokładać. No jak to możliwe?
To jest usprawiedliwienie dla hipergamii, jakos nie maja klopotu popuscic szpary dla atrakcyjnych albo ciemnoskorych
Wszyscy idą na studia, a później brakuje ludzi do pracy fizycznej z której wszyscy korzystamy.