Wpis z mikrobloga

@qdry nie no, 150, dość rzadkie. Ogólnie poniżej 160cm, dziewczyny są już małe mega ale dla mnie w sumie lekko poniżej 160 byłoby spoko. Sam mam 197 i lubię raczej średniego wzrostu albo mniejsze.
@LadnyChlopczyk: Kurcze zdjęcia na cito ci nie wrzucę, ale generalnie bardzo podobają mi się niższe kobiety z figurą gruszki a najlepiej brunetki, dlatego ogólnie podobają mi się latynoski, najlepiej jak mają ciut więcej tłuszczyku :), nie mam na myśli otyłości ...a zresztą sam zobacz, szukałem na google i znalazłem, jak dla mnie 10/10
mikorys - @LadnyChlopczyk: Kurcze zdjęcia na cito ci nie wrzucę, ale generalnie bardz...

źródło: ideał

Pobierz
@qdry nie no, 150, dość rzadkie. Ogólnie poniżej 160cm, dziewczyny są już małe mega ale dla mnie w sumie lekko poniżej 160 byłoby spoko. Sam mam 197 i lubię raczej średniego wzrostu albo mniejsze.

@LadnyChlopczyk: zalezy czy ty chcesz ją "na raz", czy jednak chcialbys tutaj zbudowac jakiś związek z kims takim, ewentualnie w przyszłości rodzinę. Módl się wtedy, żeby nie urodził ci się chłopak, bo jest duże prawdopodobienstwo, że wzrost