Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=1wU5bjSSPCs
piekny strumien swiadomosci mieszkanca najniebezpieczniejszego miasta w polsce czyli poznania (mireczkow z tagu odsyłam no nowej inby na wykopie #posnania)
dowiadujemy sie, ze w liceum polonista kazał dzieciom odrabiac duzo zadan domowych wiec pietrek ma przez to awersje do polskosci xdd
ponadto pietras podzielił sie z nami wazna informacja ze swiata celebrytow, otóz niejaki krzysztof bosak obserwuje na twitterze napierałe, pietrek sie oczywiscie z tego cieszy jak twierdzi"bosak prawidłowo się domyśla gdzie sie znajduje myśląca głowa liberalna w tym kraju CZYLI U MNIE" xd
pietrek kwituje to tak: on jako straznik konserwatolstwa musi sie orientowac gdzie sa liberalni mysliciele wiec pietrka obserwuje
no piekny to byl lajt
#napierala
  • 24
@grypa-grypowska ta, wielu by nie dało rady. Bo wiem jaki jest poziom ludzi. Tak samo jak dla niektórych książki do matematyki z podstawówki to była czarna magia a dla mnie książki do majcy na studiach stanowiły źródło wiedzy bez pomocy nauczyciela wbrew temu co napisałeś że do zrozumienia potrzebny jest naucYciel(xd). Zobacz gdzie ta dyskusja zabrnela i jak odbiła od mojego pierwszego postu. Nie chcę mi się szczerze dalej tego ciągnąć. Wszystko
@WarwaraBasia: no wlasnie dlatego mnie dziwi to co piszesz, ogolnie scislowcy nie maja problemu z naukami humanistycznymim z reguly lepiej je rozumieja od "humanistow" bo podpieraja sie matematyka czy fizyka, czy ogolnie mowiac logika ZAWSZE kwestionuja autorytety roznych dziadkow z broda, natomiast "humanisci" bardzo c zesto maja problemy nie tylko ze zrozumieniem nauk scislych ale sa nawet slabi w naukach humanistycznych, tutaj wlasnie dobrym przykladem jest piotrek
natomiast "humanisci" bardzo c zesto maja problemy nie tylko ze zrozumieniem nauk scislych ale sa nawet slabi w naukach humanistycznych, tutaj wlasnie dobrym przykladem jest piotrek

@grypa-grypowska No nie no jeżeli są słabi w naukach humanistycznych No to nie są humanistami tylko nie są wtedy ani humanistami ani ścisłowcami są po prostu przecietni w każdej dziedzinie żeby nie powiedzieć słabi.
Nie każdy człowiek jest humanistą lub ścisłowcem Niektórzy ludzie są po prostu
@grypa-grypowska A akurat Pietrek ma zdolności humanistyczne a on jest ewidentnie humanistą stąd zamiłowanie do nauki języków obcych czytanie tylu książek tylko on po prostu interpretuje rzeczywistość w zależności od swoich poglądów w danym czasie albo nawet bardziej dopasowuje rzeczywistość do swoich poglądów. Piotrek jest humanistą tylko po prostu złym człowiekiem.