Wpis z mikrobloga

Dobra wracjac do spraw ważniejszych to Arek, Arek, Arek Tańcula, nasza różowa landryneczko...

1) Kiedy zawalczysz w KSW?
2) Kiedy wystąpisz u boku Tonego Starka w Avengersach?
3) Kiedy zrobisz sobie w końcu to zdjęcie ze Schwarzeneggerem?
4) Kiedy odbierzesz Grammy za 'Cokolwiek się wydarzy'?
5) Kiedy odbierzesz Oscara za rolę 'Ryżego'?
6) Kiedy odbierzesz nagrodę za najszybsze wyjebywanie się na ziomków, kiedy im się noga powinie?
7) Kiedy odbierzesz tytuł chemika roku?
8) ...i w końcu - kiedy zaczniesz produkować talerze?

#famemma
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@hugoooo Zadbany mnie nie słuchał, olewał moje apele to teraz byle Fagata będzie mu pluła w mordę. Taki już jego los.
Chyba, że pójdzie w końcu do lasu, wtedy to odszczekam. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@LadyRaspberry: Może gdyby nie zrobił z niej przestępczyni ukrywającej pedofila to było by inaczej, a ona może akurat dużo powiedzieć tylko trzeba jej dać szanse ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LadyRaspberry: Dlatego robienie z niej głupiej lezy w interesie zwyrola. Może ma, może nie ma. Fagata tez coś musi mieć. Pic polega na tym, że to My wydamy wyrok ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie zwyrol. Jeśli by podważyć wiarygodność zwyrola, a jest ku temu teraz okazja dzięki Don Kasjo to i normictwo by zmieniło zdanie, a słaby zwyrol daje możliwości otworzenia gęby tym którzy się
  • Odpowiedz
@LadyRaspberry: no to tez jest możliwe ale mi to nie przeszkadza. Mi sie nie podoba to, że jedna osoba produkuje narracje do wszystkich wydarzeń i steruje opiniami. Właśnie dlatego jest taki b----l jaki jest.
  • Odpowiedz