Aktywne Wpisy

maad +80
Przez całe życie na każdym kroku mi mówiono „nie wierz w to co ludzie na internecie piszą, szczególnie jeśli chodzi o zdrowie”. Od 2 lat się męczę z chorobą która nawraca co jakiś czas. Zwiedziłem chyba z 30 lekarzy, niemal każde możliwe badania, tony leków. Poczytałem ten internet, wziąłem lek za grosze który polecali inni na reddicie i po 2 dniach przeszło xD Co do #!$%@?

Akinori456 +12
Czy doskwierają Wam ciągle myśli (bądź nie) czy będziecie mieli swoją "drugą połówkę"?
Czy macie już w to wyebane i kierujecie swe myśli do samorozwoju, bądź innych czynności polepszające Wasze życie?
Pytam z czystej ciekawości... Jakie są Wasze poglądy do związków...
#przegryw #depresja #samotnosc #zyciejestdodupy
Czy macie już w to wyebane i kierujecie swe myśli do samorozwoju, bądź innych czynności polepszające Wasze życie?
Pytam z czystej ciekawości... Jakie są Wasze poglądy do związków...
#przegryw #depresja #samotnosc #zyciejestdodupy
źródło: temp_file496588178014831042
Pobierz

źródło: 20240120_043310
PobierzA bym zapomniał, fajnie że w czasach kiedy pieniądz miał oparcie w kruszcach, wszyscy byli bogaci że ho ho xD
@RandyBobandy: https://www.obserwatorfinansowy.pl/tematyka/makroekonomia/trendy-gospodarcze/nowe-dowody-na-rosnace-nierownosci-w-stanach-zjednoczonych/
Co do reszty to nawet nie chce mi sie dyskutowac, ten argument o założeniu wlasnej waluty to nie wiem co chciales przez to powiedziec ale chyba bronisz sie przed prawdą :(
Tylko proszę nie mów, że jeszcze jesteś na etapie uważania że wszystko co cyfrowe nie jest prawdziwe.
W czasach kiedy pieniadz mial oparcie w kruszcach, można byloby zakopać dla syna 1000 dolarów i miał po 50 latach równowartosc 1000 dolarów, a teraz mialby jakies 9.99