Aktywne Wpisy

BKZGlamrap +129
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: 1000003200
Pobierz
Rembrant +1388
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
źródło: temp_file84503118846783691
Pobierz

Jak podchodziliście do kupna tych dwóch nieruchomości, bardziej priorytet na dobre, funkcjonalne mieszkanie czy dom?
Czy ktoś ma takie rozwiązanie obecnie i jest w stanie powiedzieć jak często żyje w mieszkaniu w mieście, a jak często w domu? I jak się to zmieniło po kupnie domu?
#mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #nieruchomosci #dom
Chcesz ich #!$%@??
A! I jak dzieci skończą studia, to zacznie się umawianie kto bierze domek na weekend. Czy ty czy dzieciaki. Wcześniej nie są zainteresowane. :-)
Ja. Mam mieszkanie na Mokotowie ale szukam domu w Halinowie pod Warszawa albo Kuligowie nad Bugiem ( lubie obie okolice ). Mieszkanie w tygodniu ( z rozowa jezdzimy do biura czasem ) a na weekend dom. Poki co ogladamy ogloszenia ale dosc regulanie wpada cos ciekawego, nie szukamy willi, nawet te 120m2 ( jak na dom nie duzo ) i ogrodek 50-60m2 wystarczy.
@takiMirek29: Zależy od trybu życia. Jeśli masz jakieś hobby w domu które wymaga dużej ilości sprzętu (cokolwiek, nawet skłądanie klocków lego), to będzie cię irytować, że albo masz to podzielone między nieruchami, albo gdzieś brakuje.
Jeśli tylko wino netflix
Wydaje mi się oczywistym, że priorytet powinen być na to miejsce, gdzie będziesz spędzał więcej czasu