Aktywne Wpisy
The_Earl +205
Nowiutka elewacja wyremontowanej kamienicy (przy ul. Ks. Witolda) pobazgrana sprayem przez jakiegoś bezmózga.
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura

źródło: 472972829_952249597000843_2268257461443263137_n (1)
Pobierz
pepepanpatryk +193
Smutne realia zakładania rodziny na wynajmie.
Swoją drogą zakładać rodzinę 2+2 nie mając własnego kąta to dość śmiała decyzja w dzisiejszych czasach.
#nieruchomosci
Swoją drogą zakładać rodzinę 2+2 nie mając własnego kąta to dość śmiała decyzja w dzisiejszych czasach.
#nieruchomosci

źródło: 1000030655
Pobierz
źródło: IMG_9385
Pobierz@rootuss: Pracuję z domu z Polski i czasem jeżdżę się spotkać z różnymi zespołami — w piątek wróciłem z Monachium.
@StalowyRoman: Plugin Copilota rozwija bezpośrednio ich team, z którym współpracujemy gdy mają taką potrzebę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Irytuje to, że np. możliwości Laravel Idea nie są wbudowane w podstawkę, a za AI trzeba płacić dodatkowy abonament.
Dla Ciebie wszystkiego dobrego i powodzonka! Trochę zazdroszczę fajnej firmy!
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Zrzut ekranu 2024-01-20 104657
Pobierz@Microbiusz jak wyżej wspomniałem, jestem Developer Advocate i dbam o IntelliJ Platform SDK — szeroko pojęte tworzenie pluginów do naszych IDE: dbam o tooling, dokumentację, marketing, społeczność, Marketplace. Ma to też bezpośredni wpływ na kierunek rozwoju samych IDE.
Jeśli chodzi o stricte programowanie, używam praktycznie wyłącznie Kotlina, nie mniej wcześniej byłem fullstack webdev przez 14 lat, więc generalnie szeroki horyzont staram się trzymać. ¯\(ツ)/¯