Aktywne Wpisy
SaIamanca +395
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
centralnie pod przyszłym kominkiem?
@KrowkaAtomowka: może być PVC110, pod kominek nie ma ciepła, które by ją uszkodziło.
Nie dawaj centralnie pod kominkiem tylko trochę odsunięta na bok lub do tyłu bo inaczej będzie ciężko podłączyć
@KrowkaAtomowka: kanalizacje odpowietrza się w nowych domach wstawiając kominy na dachu tak aby smród szedł nad dach, albo w starych domach wstawiając napowietrzacze których zawór tylko wpuszcza powietrze do kanalizacji. I w jednym i drugim przypadku kominek będzie pobierał smród i będziesz go czuła w całym domu
Rura 110 ma tyle w kielichu, na reszcie rury jest fi 100. Podaje się 110 żeby wiadomo było jakie bruzdy lub przebicia robić.
Spokojnie wystarczy PCV kanalizacja lub wentylacja
z tego co ja wiem to w kielichu to ona ma nawet ze 13cm
Jak rury będą leżały na chudziaku to będą obłożone styropianem i zalane wylewką więc nic się nie połamie.
musze ja kolankiem do gory dac bo innaczej byla by na rowno z trawa. tak u mnie wyszlo akurat z tej strony ze chudziak jest na rowno z ziemią
To ci jeszcze utrudnię :) Najlepiej czerpnie montować pod wiatr lub z