@Kielek96 Będzie tak samo odpowiadał, bo to prokurator musi udowodnić mu winę a nie on, że jest niewinny. I jeżeli koalicja nic na nich nie ma, tylko liczą, któryś zacznie sypać to nic im nie zrobią.
Będzie tak samo odpowiadał, bo to prokurator musi udowodnić mu winę a nie on, że jest niewinny.
@Marek_Licyniusz_Krassus: Nie wiem z jakiej bajki się urwałeś, ale jak prokurator klepnie akt oskarżenia (w którym co do istoty będzie zawarta jego wina) i sprawa trafi na wokandę to jednak jest sprawa sądu komu uwierzy i gwarantuje ci, że pisowiec by zaczął normalnie odpowiadać na pytania bo ten typ odpowiedzi wcale ale to
P------e to życie od poniedziałku zostaje alkoholikiem i ćpunem Renta i elo Nie zasłużyłam na normalne życie to będę wegetować ale przynajmniej na polskich zasadach
Znalazł jeden prosty sposób na uniknięcie odpowiedzialności karnej! ZOBACZ JAK!!!
@Marek_Licyniusz_Krassus: Nie wiem z jakiej bajki się urwałeś, ale jak prokurator klepnie akt oskarżenia (w którym co do istoty będzie zawarta jego wina) i sprawa trafi na wokandę to jednak jest sprawa sądu komu uwierzy i gwarantuje ci, że pisowiec by zaczął normalnie odpowiadać na pytania bo ten typ odpowiedzi wcale ale to