Aktywne Wpisy
pastarri +53
Brakuje mi pracy z biura.
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mela dotykał myszke, którą dotykał Mario,który dotykał wszystkiego w tym mieszkaniu! Razem ze swoimi worami xd
@kopalnia554: ten cumshotboy jest ku rw a obrzydliwy serio, chyba gorzej niż tucznik. Brać po nim Nikolau to ja pier dole co za spodlenie samego siebie.
Nie wyłapałem,raczej nie.
Dopiero się rozgada jak mu szczękościsk puści xd
To to już całkowita spier..dolina xd
Czaki rysuje swoją linię róży! Będąc od kilku lat w podróży xd
chłop jeszcze ma zapędy pedofilskie mówi do niej żeby mówiła zzdrobniale
tucznik dla mnie to wygryw ruchał agnieszke wsadzał w nią śłedzia potem jakiś dj ją lizał a teraz podobno jest w ciąży
Mowił,że ją kochał jak córkę xd