Wpis z mikrobloga

@120_Dni_Sodomy jakiś czas temu odleciałem wszystkie stronki bo sam szukam czegoś takiego w tych pieniądzach ale jedyne co było godne uwagi to Acer Nitro .
Poszedłem zobaczyć jak on wygląda na żywo . Jakość wykonania oceniam na mierna. Są też dostępne laptopy o takiej konfiguracji Gigabyte ale szukałem czegoś o tej firmie i na necie i wśród znajomych nikt nie umiał mi odpowiedź czy są dobra czy nie.
Podpinam się bo też
zamierzam sobie niedługo sprawić nowego i tylko z serii Lenovo Legion, najlepsze lapki zaraz po Thinkpadach

@DROP_TABLE_Usernames: mowa o tych lapkach, które są wydajne tylko przez 3 minuty, bo później obcina im taktowanie przez przegrzanie?
@multidzwonek: słyszałem ze nitro ma problem z przegrzewaniem się i jakość materiału właśnie jest kiepska z tego co widziałem gigabyte ma całkiem spoko konfiguracje ale mocno plastik - ale to jest tak naprawdę clevo bo gigabyte od nich kupuje części jeszcze w to wchodzi (dreammachine, hyperbook)
@rukh: śledzę peppera i tam kupiłem swoje dwa ostatnie laptopy ale zastanawiało mnie czy ktoś ma jakieś inne zdanie na temat innych marek nie tylko lenovo legion czy jest w stanie podzielić się swoimi doświadczeniami innych producentów. :d