Wpis z mikrobloga

siedzi na ruskich forach, żeby znaleźć dowody, że na Wykopie są ruskie trolle...

@Wilczynski: Przeciez sa, bo sam juz kilka lat wkleiłem rosyjskie forum, na którym całe watki z wykopu były tłumaczone na rosysjki. Kilak tygodni temu ktoś pisał, że robią to dalej. To sa fakty.
https://wykop.pl/link/3466243/uwaga-rosjanie-szpieguja-mirko-i-tlumacza-cale-dyskusje-na-swoim-forum
szurszur - >siedzi na ruskich forach, żeby znaleźć dowody, że na Wykopie są ruskie tr...

źródło: comment_5QyHHItpvNpnI4gde2aLd6ZZIxCkir8P

Pobierz
@szurszur: a czy ja gdzieś mówię, że to nieprawda????
Ja uważam, że siedzenie na Wykopie to strata czasu i mam wyrzuty sumienia, że.to robię. Ale już siedzieć na ruskich forach i czytać co oni tam piszą o Wykopie to już jakieś gorsze stadium choroby.
No my wyśmiewamy ruskich, oni nas i co? Niewiele z tego wynika.
Ja uważam, że siedzenie na Wykopie to strata czasu i mam wyrzuty sumienia, że.to robię. Ale już siedzieć na ruskich forach i czytać co oni tam piszą o Wykopie to już jakieś gorsze stadium choroby.

@Wilczynski: Komletne bzdury wypisujesz. Przeciez wiedza co pisza o na na rosyjskim forum to wiedza niejako ekskluzywna, wiec nie rozumiem dlaczego to ma być gorsze stadium choroby niż klepanie czegoś na popularnym wykopie.
Poza tym to