Wpis z mikrobloga

M-------a, podobnie zresztą jak a-----l, zniekształca obraz, który widzimy, pogorszeniu ulega też jego ostrość. Gorsza jest również orientacja w przestrzeni, szybkość reakcji oraz koordynacja psychoruchowa. Człowiek pod działaniem tego środka ma opóźniony czas reakcji, dotykają go zaburzenia koncentracji. N------k ten wywołuje też apatię, euforię lub zobojętnienie w efekcie czego kierowca łatwo i szybko podejmuje niebezpieczne decyzje. W skrajnych przypadkach może prowadzić do niewydolności krążeniowo-oddechowej. Kierowca pod wpływem marihuany ma również nieadekwatną do rzeczywistości pewność siebie, powiązaną z ograniczoną zdolnością do prawidłowej oceny ryzyka na drodze, a to prosta droga do tragedii.

Dla wszystkich trawkogimbusów, którzy uważają, że jeżdżenie po trawie jest cool i tak bardzo wow. Zwłaszcza dla @BySpeedy który się do tego przyznaje i nawet wrzuca zdjęcia jak prowadzi i pali B|

#wykopjointclub #wykopdebilclub #wykopheheluzakiclub

m.....o - > M-------a, podobnie zresztą jak a-----l, zniekształca obraz, który widzim...

źródło: comment_JG0mphVE3UdtirC1AGT8Ckz1Ka0Rbwjg.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w dupie byłeś i g---o widziałeś, po co wypowiadasz się na temat, na który nie masz zielonego (hehe) pojęcia? Pewnie nigdy nawet nie paliłeś, nie mówiąc o jeździe z kimś kto palił, ale wiesz najlepiej.

@adizj: idealnie reprezentujesz stereotyp fana trawy, taki niby wyluzowany a jak ktoś napisze prawdę to łapiesz bul d--y xD
  • Odpowiedz
@inS: Powiedz mi dlaczego? Nie rozumiem wykopowej powszechnej akceptacji na jeżdżenie po trawie, mimo że udowodniono że jest to niebezpieczne. Aura trendowatości wokół marihuany zaczyna byc co raz duża.

Nie spinam się, zwracam uwagę na dośc wazna sprawę, bo osoba pod wpływem jest sporym zagrożeniem na drodze.
  • Odpowiedz
@mateuszo: ja jezdze, wielu moich znajomych rownież, panuje raczej zgodna opinia, ze jedyne zagrożenie po trawce na drodze to policjanci i absurdalne prawo. Wiadomo, jezeli jestes u-----y, ze ledwo chodzisz to nie pojedziesz, ale po blancie? Czy ewentualnie słuchając muzyki uchylić okno i zapalic? Cały czas p--------z o jakichś badaniach naukowców, masz ewidentny #boldupy, nikt ci nie każe jeździć po trawie, ale nie zabraniaj innym i bez
  • Odpowiedz
@inS: Ciągle gadacie o jakimś mitycznym bólu d--y, a chodzi mi po prostu o moje i innych bezpieczeństwo na drodze.

Cały czas p--------z o jakichś badaniach naukowców

No tak, wykopowi eksperci potrafią obalic wszystkie badania, im sie wszystko wydaje
  • Odpowiedz
@mateuszo: Nie p-----l. Nie mówimy tu o wypaleniu grama na łebka. Nie chodzi tu też o tym, by jezdzić ledwo chodząc. Nie życzę sobie, byś się ze mnie wyśmiewał publicznie i oznaczał mnie w swoich postach.

Niech każdy, kto nie jechał wczorajszy (z osób pełnoletnich i mających prawko, bo gimbusów z bólem d--y tutaj pełno) rzuci kamieniem, a potem zaczynajcie ból d--y, który tak na prawdę jest śmieszny. ( ͡
  • Odpowiedz
@BySpeedy: Powtarzam się, ale Wy jesteście takim betonem, który w ogóle nie kontrargumentuje, że to masakra:

Jesteście tak słabi z tymi swoimi nietrafionymi argumentami ad persona, że nie wiem czy się śmiac czy płakac :) Zapomniałeś jeszcze napisac o lekcjach na pszyrke. Wpisu nie mam zamiaru usuwac, nie mam zamiaru usuwac popisu waszej glupoty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A obiadzik już zjadłem, dziękuję i życzę Tobie
  • Odpowiedz
@mateuszo: Z tymi naukowcami i ich opinią na temat jazdy pod wpływem koksu to była ironia, ale czego sie po tobie spodziewać? Wypowiadasz się nie mając jakiejkolwiek wiedzy na temat narkotyków czy co lepsze prowadzenia auta, bo masz 19 lat, wiec najprawdopodobniej dopiero tata janusz przywiozl syna z wordu, a syn mati poleciał na wykop pisać madrosci o bezpieczenstwie na drogach. Jeszcze jesteś przy tym wszystkim pierwszy do wydawania opinii
  • Odpowiedz