Aktywne Wpisy
Periplanomeno_Asteri +321
Po wielu trudach, niemal mityczne i wydawałoby się nierealne już natchnienie, zostało odnalezione. Tylko czy takie miało być jego oblicze?
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #digitalpainting
Do obserwacji #peristeri
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #digitalpainting
Do obserwacji #peristeri
ProstolinijnyW +13
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
@kiwajakotako: nigdy bym się do tego nie przemogła, ale faktem jest, że pokazywanie siebie razem z namalowanym obrazem daje lepsze wyniki w sprzedaży.
Z góry dzięki za odp.
@IlawaNidzica: zgadzam się, ale tak jak wyżej pisałam, to jedna z technik prezentacji, gdy ktoś jest nastawiony na sprzedaż. Pozowanie z obrazem przybliża odbiorce do malarza, pozwala się utożsamić :)
No chyba że ktoś ma tak unikalny styl, że nie trzeba go wiązać z twarzą, żeby od razu rozpoznać czyj to obraz.
Ale kolega chciał oczywiście pośmiać się z kobiet nie sprawdzając nawet jaka jest rzeczywistość
Za samą twórczość plusik, bo mój talent to max patyczak
Chciałabym Cię na ig dodać, jak nie chcesz tu upubliczniać to chętnie bym poznała Twój instagramowy adres przez priv.
@Spojler22: ej, autentycznie nie wiem. Mam nadzieję, że przyczepi się do tego max 2% osób, które to zobaczą. Ja im dłużej patrze, tym bardziej nie widzę w tym obrazie sensu xD