Wpis z mikrobloga

Absurdalny wywiad Maksymiliana „Wiewióra" Wiewiórki. Oczywiście u dziennikarskiego lamusa Łukasza Ekierta z „AntyFaktów". Podwójny mistrz federacji FAME w rozmowie powiedział, że jego dziewczyna po słowach Amadeusza Ferrariego się załamała, bo zaczęła czytać, jak ją obrażają na wykopie. Poprawcie mnie, ale przeglądając tag nie zauważyłem żadnych inwektyw w stronę tej kobiety. Głównie pojawiały się odnośniki do nagrań Amadeusza.

Przyznał też, że rzeczywiście kilka miesięcy temu poruszył prywatną rzecz z życia Roślika. Dodał, że chodziło o słowa o zdradzeniu matki dziecka „Władcy Piekieł". Skwitował to tym, że Amadeusz przemilczał ten temat i dopiero teraz zaczął go poruszać. A po chwili wspomniał, że... Ferrari w rzeczywistości jednak zaraz po słowach Wiewiórki w prywatnych wiadomościach dał mu do zrozumienia co o tym myśli. Co zrobił Maksymilian prywatnym odezwaniu się ze strony Amadeusza? Poszedł i nagrał wywiad rzecz jasna u Ekierta, gdzie jak sam mówi, wyciągnął jeszcze więcej „prywaty". Ostatecznie ta rozmowa nigdy nie została opublikowana.

„Wiewiór" zdenerwował się również na to, że Roślik zaczął obrażać jego ojca. Nadmienił, że co prawda jego tata wcześniej kilkukrotnie podgryzał Ferrariego, to ten jednak nie powinien atakować go w taki sposób. Poza tym uznał, że mówienie o zdradzonej dziewczynie to nie jest atak w jej stronę, ale gadanie, że kobieta Wiewiórki chciała oralnie sprawić przyjemność Amadeuszowi już tak.

#famemma
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alljanuszx: jeżeli przez głupotę rozumiesz niską inteligencję, to Wiewiór wręcz przeciwnie- jest w top kilku procentach. Jak dla mnie ma jakiegoś Aspergera, przez co tak dziwnie gada. Ew. ilość użytych środków psychoaktywnych odcisnęła swe piętno.
Co do Józka, to pewnie z 70-90 IQ.
  • Odpowiedz
@Potifara: no spoko, ale przynajmniej tu na wykopie nikogo nie obchodzi ta telenowela Ferrari-Wiewiór.

Chętniej o kulisach Prime bym poczytał i czy rzeczywiście zaplecze to pełna amatorka.
  • Odpowiedz