Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +130
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

klefonafide +2

Dzisiaj godzina 3:13, właśnie podeszłam pod drzwi i patrze przez judasza widzę, że paliło się świało.
To już 3 taka sytuacja. Mam wrażenie, że ktoś chodzi i sprawdza czy ktoś nie zostawił otwartych drzwi.
Jako nocny marek usłyszłem dobijanie się do drzwi
#wroclaw
@juda-goldbergstein: #falszywyrozowypasek
A tak na poważnie to zawieś coś na klamce. Jeśli rano będzie leżało na podłodze, to znaczy, że ktoś ruszał klamką.
@wfyokyga: ...cyganów?
źródło: fffh
Pobierzźródło: IMG_20240115_035925
Pobierzźródło: temp_file4714990017100512019
Pobierz@juda-goldbergstein: Potwierdzam, robią tak.
2 tygodnie temu sąsiad pokazywał mi nagranie, jak dwóch typków chodziło od drzwi do drzwi i łapało za klamki.
Nic niesamowitego, robią tak cały czas. Równie często chodzą i pukają wymyślając jakąś usługę, gdzie tak naprawdę nie prowadzą żadnej firmy, a chcą jedynie sprawdzić kto w jakich porach jest w mieszkaniu, a potem znakują mieszkanie.
Złodziejom to bym ręce upier#alał przy samych łokciach (╯°□°)╯︵ ┻━┻.