Aktywne Wpisy
wyjek +627
mirko_anonim +26
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
To długo wyczekiwany teleskop słoneczny Lunt LS50THa/B600 CPT
Dzięki Waszemu wsparciu mogłem pokryć połowę kosztów zakupu i będziemy mogli podziwiać przez niego naszą gwiazdę w paśmie H-alfa, gdy tylko pogoda na to pozwoli
Konieczne było dokupienie również szyny montażowej, szukacza słonecznego i okularu.
Okular Sky-Watcher SWA-58 6 mm 1,25" przyda się również do obserwacji planetarnych w moim normalnym teleskopie. Obserwacje będą dużo wygodniejsze, a obraz w lepszej jakości
To dobry sprzęt, który trafił w dobre ręce i przyniesie wiele dobrego i radości (ʘ‿ʘ)
Nie omieszkam pochwalić się zdjęciami oraz poinformować, kiedy będę z nim na mieście.
@a__s
#astronomia #kosmos #lublin
Komentarz usunięty przez autora
To to tobie? ( ͡º ͜ʖ͡º)