@Blaskun: Jakoś żadne pisowskie goowno przez 8 lat ze wszelkimi możliwościami go o nic oficjalnie nie oskarżyło więc nie uważam aby ten prawy człowiek kiedykolwiek wylądował w miejscu przeznaczonym dla pisowskich oszustów i złodziei.
@ipkis123 Junkersy to też były samoloty niemieckie przez które pół Europy srało ze strachu po gaciach podczas 2 WŚ, wątpię żeby pół zakładu karnego bało się tego typa¯_(ツ)_/¯
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
#sejm #polityka #bekazpisu
@Blaskun: Jakoś żadne pisowskie goowno przez 8 lat ze wszelkimi możliwościami go o nic oficjalnie nie oskarżyło więc nie uważam aby ten prawy człowiek kiedykolwiek wylądował w miejscu przeznaczonym dla pisowskich oszustów i złodziei.
@Blaskun: tak jak zobaczyliśmy przez poprzednie osiem xD
@Blaskun: Myślę, że Cesarz Europy nie dotyka nikogo innego oprócz własnej żony, ale mogę się mylić.
@HrabiaZet: Też tak myślę. Tym bardziej, że lubi się nią dzielić z innymi. xD
@Blaskun: Polityczny standard, w pisie też.
@domestos-z-szaletu: Junkers to chyba nie jest zajebista ksywka
@Blaskun: No a ten kuk od Figurskiej? Zresztą.. w pisie nie ma się czym chwalić, co najwyżej zdjęciem z Papieżem i kolejnymi ślubami.
@Blaskun: Jeden pies drogi panie,... jeden pies...