Wpis z mikrobloga

@lutecki Wesoła here, potwierdzam. U mnie czasem jedna jeździ, ale tylko przy surowcach wtórnych. Nie widziałem jej nigdy przy śmierdzących odpadach.
  • Odpowiedz
@Ojtamtam @Szalom c---a tam wiecie. Szwagier pracuje w wawie i ma 4k na rękę po całym etacie. Dodatkowo nie jest tak że on tylko prowadzi bo się zmienia z ładowacza mi. Jedyny plus to to że jak się pospieszą to mogą wyjść po 6 godzinach bo zrobiło rejon.
  • Odpowiedz
@Ojtamtam @Szalom uja tam, kuzyn pracował na śmieciarce w powiatowym i okolicach i kasa była g------a, jedyny plus, to wolne już od wczesnego popołudnia, ale tyrka od 5. Szybko wrócił na zestaw i międzynarodówkę(akurat kursy pl-de-pl z domkami drewnianymi, to całkiem często jest w domu i tak).
  • Odpowiedz
tego co wiem jak mają prawko to łatwo mogą awansować na kierowcę

@Szalom: muszą mieć prawko kategorii B, a później kategorii C na ciężarówki bez przyczepy (chyba, że można od razu robić na ciężarówki nie posiadając prawka na osobówki, tego nie wiem). Kurs na ciężarówki, kurs na przewóz rzeczy i inne opłaty, orzeczenia psychologiczne, wymiana prawka na nowe, wyrobienie karty kierowcy, badania i egzaminy to pewnie z 5 tysięcy zl
  • Odpowiedz