Aktywne Wpisy
Tarciuch +2
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Uuroboros +203
Właśnie się dowiedziałem że moja siostra urodziła bliźniaki, mirki pijcie ze mną kompot zostałem ojcem.
Mój problem polega na tym, że poprzez sieć komórkową na telefonie uzyskuje duzo wyższe prędkości niż przez WiFi (światłowód 250/150) mimo średniego zasięgu w mojej miejscowości.
Przez sieć komórkową pobieranie 150 mbps a przez WiFi ledwo 40 mbps. Na komputerze po kablu z tego samego routera działa dobrze i osiąga pełne prędkości. Próbowałem różnych ustawień routera. #informatyka #internet #wifi #internet #router #swiatlowody
Na jakie ustawienia zwrócić uwagę? Oprogramowanie routera zaktualizowane tryb WiFi na auto, zasięg WiFi dobry, teoretycznie brak urządzeń w sąsiedztwie które mogłyby zakłócać.
Zobacz w ustawieniach routera jakie połączenie nawiązuje telefon po WiFI.