Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +87
Dziękuję Wam wykopki, że jesteście <3
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
przeczki +104
Ehh, chłop dzisiaj pojechał do Warszawy na rozmowę o pracę, zgubił się na dworcu i ostatecznie nie dotarł #przegryw
"ale sie strzaskales" i w śmiech. No #!$%@? stare dziady co sie Bondem psikną raz w roku na święta pod pachami. #perfumy
Mi jeden powiedział, że on ma żonę, to się nie psika perfumami, bo chłop to się tylko psika, żeby się kobietom podobać
@taktomojekonto: co ma bycie gejem do używania perfum? xD
@theicecold: jakbyś przeczytał ze zrozumieniem całosc komentarza to byś wiedział skąd ta wzmianka ;)
@drogba9z tymi "starymi dziadami" z wpisu? xD :v
Wiesz, każdy ma trochę inne podejście. Uważam, że na imprezę, do pubu czy klubu można jak najbardziej mieć na sobie coś mocniejszego.
W biurze, jeśli ktoś ma jakiś lekki zapach, ze świeżymi nutami, to również nie mam nic przeciwko większej projekcji.