Aktywne Wpisy
PanLodowegoOgrodu +159
Wystawiłem opinie firmie i zacząłem dzisiaj dostawać takie wiadomości jak poniżej.
Plus kilka innych tekstów, że słono zapłacę, że mnie znajdzie itd.
Czy to się nadaje do zgłoszenia na policję?
Dodam że był przed chwilą w mieszkaniu w którym wykonywał usługę i wystraszył majstra który tam pracuje. Mówił, żeby mi przekazać, "że mnie szukają".
Pierwszy raz mam taką sytuację. Rozwiązalem z gościem umowę za porozumieniem stron po tym jak schrzanil robotę, miał
Plus kilka innych tekstów, że słono zapłacę, że mnie znajdzie itd.
Czy to się nadaje do zgłoszenia na policję?
Dodam że był przed chwilą w mieszkaniu w którym wykonywał usługę i wystraszył majstra który tam pracuje. Mówił, żeby mi przekazać, "że mnie szukają".
Pierwszy raz mam taką sytuację. Rozwiązalem z gościem umowę za porozumieniem stron po tym jak schrzanil robotę, miał
WielkiNos +186
Amstaf pogryzł dwuletnie dziecko, że aż wyglądowało w szpitalu. Według psiarzy winne jest dziecko, bo dzieci w tym wieku są nieobliczalne. Piesek się na pewno tylko bronił.
#psiarze #bekazpodludzi #dzieci #wielun
#psiarze #bekazpodludzi #dzieci #wielun
#pieklomezczyzn #pkp
https://twitter.com/KorolukM/status/1745077301119737940?t=VHyOxi5wrYNoOsAsO6t_Sg&s=19
@CzekoladowyWspominacz: Nie, czlowiek spala kalorie nawet podczas spania. Mezczyzni maja wieksza mase i wieksza ilosc miesni, wiec naturalnym jest, ze pala wiecej kalorii w ciagu dnia. Niemniej co do tych norm, moze tam sa same ulane kobiety, ze podczas 8h pracy pala 1100kcal, gdzie zero kaloryczne przecietnej kobiety na cala dobe to 1800-2000kcal xd
*Darcie #!$%@? języku prawakow*
To jest kompletnie na opak.
@naganiaczherculesa: Przecież równość to obsesja lewicy, poza tym naucz się pisać po polsku.
@XpedobearX: Co to za dyskryminacja by zakladac, ze mezczyzna ma wieksza mase. Waze 83kg i co trzecia napotkana
@CzekoladowyWspominacz: Niesamowite, widzę żyjemy w innych światach. Jesteś jednym z tych, dla których 100kg facet to pewnie grubas albo turbo koks? xD Waga w oczach, tego jeszcze nie grali. Nie wiem ile masz wzrostu, ale 90kg i wiecej przy 165cm wzrostu średniej kobiety, wyglądałoby bardzo mocno kuliście.