Wpis z mikrobloga

Nie wiem za co dokładnie dostał bana kol. @Aquaman ale jeżeli za podanie info o tych maskach anty-wcieleniowych sprzedawanych w Odessie to nie rozumiem czemu. Ten news mimo że podchwycony przez propagandę rosyjską - z oczywistych względów - wydaje się prawdziwy. Tutaj oferta z ukraińskiego olx odnośnie tych masek. Nie kontaktowałem się ze sprzedawcą ale wydaje się legitna.
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/maska-silikonovaya-realistichnaya-professionalnaya-starik-IDU0x8K.html
#ukraina #rosja #wojna
Thorkill - Nie wiem za co dokładnie dostał bana kol. @Aquaman ale jeżeli za podanie i...

źródło: 45433

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thorkill: Dostał za trolling, powinien za głupotę. W Polsce takie maski był popularne w pandemii. Na wykopie niektórzy pisali, że można w nich wchodzić do sklepów w godzinach dla seniorów XD Dalej są dostępne w sprzedaży. Co z tego wynika?
  • Odpowiedz
Dostał za trolling, powinien za głupotę

@JPRW: Gdyby nie Aquamen, to byście tu bankowo wierzyli w największe absurdy i dezinformacje. Bardzo dobrze, że jest jakaś przeciwwaga na tagu.

Na wykopie niektórzy pisali, że można w nich wchodzić do sklepów w godzinach dla seniorów XD

Pierwsze słyszę, zresztą XD ''na wykopie niektórzy pisali''. Tu sobie można pisać wszystko. W tym kraju kombinatorów już nikt by tak nisko nie upadał by udawać
  • Odpowiedz
  • 6
Dalej są dostępne w sprzedaży. Co z tego wynika?

@JPRW: Nie wiem co z tego wynika. Maski z twojego linku są dużo gorzej wykonane od tych ukraińskich, tak na pierwszy rzut oka. Pytanie za co gość który tutaj nic złego nie robił - poza tym że był przeciwny wam - dostał bana? Bo jeżeli za podawanie nieprawdziwych info to dostał niesłusznie. Oferty istnieją, istnieje także film w którym człowiek rzekomo
  • Odpowiedz
@Thorkill: No, na Ukrainie można kupić maskę starca albo kobiety. Tak jak w Polsce, USA i pewnie na Kiribati też. Można też zakładam kupić maskę Hulka albo Shreka. Co z tego wynika i jaki to ma związek z wojną oprócz tego, że jakieś ściekowe konta, których dezinformację on łyka od zawsze z zapałem i bez popity, twierdzą, że to sposób na uniknięcie mobilizacji?
  • Odpowiedz
  • 0
Co z tego wynika

@JPRW: Jest też film w którym gość podobno z Odessy twierdzi że używa tej maski po to aby unikać łapanek ulicznych ichniej ŻW. Nie jest to żaden nowy pomysł. Dokładnie w lutym i marcu 2022 r. takie same info - odnośnie używania masek, makijażu i przebrań za kobiety lub starców przy wychodzeniu z domu po to aby zrobić zakupy - podawano odnośnie ukrywających się przed poborem
  • Odpowiedz
  • 7
@zenek-stefan1: Absolutnie sie zgadzam. Jedną z typowych i najgorszych taktyk lewactwa na de facto wszystkich portalach społecznościowych jest "kablowanie", czyli latanie do moderacji aby ta zbanowała "źle myślącego" (czyli nie tak jak oni) użytkownika. W ten sposób mogą czuć się bezpieczni. Nikt już nie zakłóca ich banieczki.
To klasyczne myślenie i zachowanie totalitarne.
  • Odpowiedz
Jest też film w którym gość podobno z Odessy twierdzi że używa tej maski po to aby unikać łapanek ulicznych ichniej ŻW

@Thorkill: Jest też film, w którym gość podobno z Wejcherowa twierdzi, że widział Yeti jak był w Karkonoszach w sanatorium w '85.

Ps. ten portal i jego moderacja to kpina

@zenek-stefan1: To jeszcze nic. Wyobraź sobie Zinowij, że są ludzie, którzy codziennie żalą się, skarżą i
  • Odpowiedz
A właśnie, czy to czasem nie Aquamen cię zdemaskował? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@zenek-stefan1: Niezupełnie. Nie zdemaskował tylko zesrał i nie mnie, tylko się w spodnie. Poza tym wszystko się zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 5
Jest też film, w którym gość podobno z Wejcherowa twierdzi, że widział Yeti jak był w Karkonoszach w sanatorium w '85.

@JPRW: Ad absurdum. Nie masz żadnych argumentów więc zaczynasz się bawić retorycznie.
  • Odpowiedz
Czyli przyznajesz się że jesteś multikonciarzem, no ok. Samozaoranie lvl expert xD

@zenek-stefan1: Wiedziałem, że godnie zastąpisz kałmena w rywalizacji o konkurs na największego dzbana na tagu, ale nie widziałem, że tak szybko XD
  • Odpowiedz