Wpis z mikrobloga

#hotelparadise dlaczego aż tak nie lubicie Wojtka? Ze manipuluje Mają? Przecież on tylko przy niej trwa, nie robiąc jej nic zlego. Nie obiecuje, nie klamie, nie zwodzi, nie udaje, nie flirtuje, ale za to stopuje ją, nie wykorzystuje tego, ze się do niego klei itd. Trzyma ją na dystans, ale to chyba dobrze, ze nie przekracza granicy kolezenstwa, skoro nic do niej nie ma? A co wg Was mialby zrobic?
"No wiesz Maju, nie czuje nic do Ciebie, zmieńmy parę na taką, w ktorej tez nie będę nic czuł"

A to ze się ślizgał caly program to kwestia grania w tę grę. Mozna to komentować, ale czy oceniać? Slucham, co konkretnie Wy byscie zrobili na jego miejscu? Odeszlibyscie z programu bo się nie zakochaliscie?
Gdyby przytulił Maję, to bylby kwik ze wykorzystuje jej naiwność. Nie przytula - oo na pewno ma aspergera albo dziewczynę. Wg Was tam wszyscy powinni się tylko i wyłącznie zakochiwać? To chyba nie jest konwencją tego programu?

Ogladam ten program dla rozrywki w tle i czytania Waszych komentarzy, bo są na prawdę czesto bardzo zabawne, ale przeraża mnie przekoloryzowywanie. Tak jak lektorius uwziął się na Olkę, tak teraz Wy na Wojtka.

W następnym sezonie będą same Maje i Oskarki, a wtedy Wam się oczy otworzą jak mi się zamkną ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I c--j mnie obchodzi kto bedzie w finale, oby tylko kula spadła. To jest teatrzyk i ma się dziać.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gaga-jaga: Czasem jednak na jej dość jednoznaczne pytania nie odpowiadał lub robił to wymijająco i były to wyraźnie manipulacje, a to nie jest ok. Dlatego trochę stracił w moich oczach. I to, jak kłamał na ostatniej Wyroczni, było żałosne, bez klasy.
Choć nie uważam go z powyższych powodów za gita, to mimo wszystko nie razi mnie jakoś bardzo, a nawet trochę go lubię. Bywał zabawny i jest dość inteligentny, a
  • Odpowiedz
@gaga-jaga: Ja Wojciecha też lubię i (szczerze) podziwiam jego powściągliwość wobec Mai. To tylko program w określonej konwencji (chociaż dla mnie para Spawacz-Sanderka zostali potraktowani w zdumiewający sposób) i Wojtek bardzo dobrze w tę grę. Zresztą Wojciech i Ola to moi ulubieńcy w programie poza Sanderkami. Nie jesteś sama, tylko tłum ma zawsze większą moc. Acha! Siostra Wojtka wygląda na super babkę( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@gaga-jaga: to się nazywa chyba bóle współczujne do Majki ( ͡° ͜ʖ ͡°)- ogólnie masz rację przy czym jednak trochę ściemnia i niestety dla niego daje się ostatnio na tym złapać i wtedy staje na baczność jak zając w świetle reflektora z drewnianym wzrokiem ()
  • Odpowiedz
@gaga-jaga

#hotelparadise dlaczego aż tak nie lubicie Wojtka? Ze manipuluje Mają? Przecież on tylko przy niej trwa, nie robiąc jej nic zlego. Nie obiecuje, nie klamie, nie zwodzi, nie udaje, nie flirtuje, ale za to stopuje ją, nie wykorzystuje tego, ze się do niego klei itd. Trzyma ją na dystans, ale to chyba dobrze, ze nie przekracza granicy kolezenstwa, skoro nic do niej nie ma? A co wg Was mialby zrobic?
  • Odpowiedz
@gaga-jaga: no ja go nie lubię a wręcz nie cierpię
ale nie za to że nie chce tworzyć ,,romantycznych'' relacji z Mają,
tu go mogę zrozumieć bo serce nie sługa jak mawiała moja babcia,
nie cierpię go za to, że stary dziadyga w stosunku do tych młodzików doskonale wie jak wkręciła się Maja w niego ,wykorzystał to pperfidnie ,
wiedział jaka jest wrażliwa i nie chce ,wręcz świadomie jest przy niej takim zimnym samolubnym,
  • Odpowiedz
  • 1
@Amikamamy czyli gdzie to zwodzenie, skoro traktuje ją jak powietrze, nie bawi się i nie przytula? To chyba w Mai jest problem skoro takie sygnaly odbiera jako zwodzenie?
Co do empatii to chyba jednak traktuje ją jak kolezanke poprostu ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
czyli gdzie to zwodzenie, skoro traktuje ją jak powietrze

@gaga-jaga: źle mnie zrozumiałaś,
nie napisałam że ją zwodzi ,że w jakiś sposób udaje że,, coś tam coś tam '' ,
ale uważam że jak na relację przyjacielską powinien mieć inne zachowania,
nawet przytulać -bo to chyba normalne w relacji przyjacielskiej co ? ,
a on, przynajmniej jak nam to pokazują jest gburowaty,oschły i sztywny,zachowuje się tak jakby był z nią
  • Odpowiedz