Wpis z mikrobloga

@5da4266d3de6dbaf425a2d4fc16225d0: gigantycznego nie mialem, ale zawsze bylo opoznienie, nawet przed okresem dojrzewania
i nie mialem zadnego skoku wzrostu, zawsze bylem w top10% najmniejszych dzieci w klasie
nadal rosne, powoli ale rosne xD nawet zakladajac ze bede rosl do 21 roku zycia te 2 centymetry na rok, to juz by bylo fajnie, a jest to realne IMO
  • Odpowiedz
@starykuc: ty raczej poszukaj prawdziwego ojca. Bo ja mam tyle wzrostu co ty, ale ojciec 178cm a matka 158cm i jestem z pokolenia które nie było karmione chemią. Przy tak wysokiej matce powinieneś być wzrostu ojca.
  • Odpowiedz
@salcefrytki: @starykuc @Mikolajew
Wzrost starych średnio ma coś do gadania chyba, jestem trochę starszy od opa więc urosłem ile mogłem, czyli zawrotne 175cm.
Moja matka ma 168 a stary miał 2.05 metra k---a mać.
Chociaż nie ma tego złego co na złe nie wyjdzie przynajmniej predyspozycje do nowotworu przejąłem xD
  • Odpowiedz
@starykuc: No to rób co zwieksza hormon wzrostu, masz doslownie ostatnia szanse na przybranie czegokolwiek. Nawet jak to bedzie centymetr to bedzie centymetr do przodu. A moze jakims cudem beda 2 cm.
  • Odpowiedz
@starykuc Ciesz się z tego co masz, bo mogło być gorzej, chociaż patrząc na wzrost obojga rodziców wychodzi Ci ich średnia arytmetyczna, czyli 176 z hakiem. Zawsze mogłeś mieć np. 174, przy matce 157 i starym 192 jak ja xd.
  • Odpowiedz