Aktywne Wpisy
Szlachetny_Alchemik +170
Cześć. Jako że jest okres zaduszny chciałbym wspomnieć o naszych zmarłych użytkownikach których profile zostały z nami na zawsze.
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Bosayerba +138
Człowiek sobie spokojnie sra aż tu nagle kibel wybucha. No czegoś takiego to się nie spodziewałem, idę z reklamacją
19 lat 176cm wzrostu, ojciec 183, matka 170. JAKIE MAM SZANSE NA DOROWNANIE OJCU? ZAWSZE ROSLEM POWO
Raczej za późno na jakiekolwiek równanie, chyba że miałeś jakieś gigantyczne opóźnienie w okresie dojrzewania.
i nie mialem zadnego skoku wzrostu, zawsze bylem w top10% najmniejszych dzieci w klasie
nadal rosne, powoli ale rosne xD nawet zakladajac ze bede rosl do 21 roku zycia te 2 centymetry na rok, to juz by bylo fajnie, a jest to realne IMO
Przy takich RODZICACH!
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Wzrost starych średnio ma coś do gadania chyba, jestem trochę starszy od opa więc urosłem ile mogłem, czyli zawrotne 175cm.
Moja matka ma 168 a stary miał 2.05 metra k---a mać.
Chociaż nie ma tego złego co na złe nie wyjdzie przynajmniej predyspozycje do nowotworu przejąłem xD
W NATHURZE NIC NIE JEST XD