Aktywne Wpisy
robert5502 +786
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +288
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#przegryw
NIE
P0lka pewne by sobie ułożyła życie za granicą, a te które by zostały wyłapane byłyby przez bogoli co się dorobili na wojnie.
To nie czasy 2ww że kobieta zmuszona byłaby siedzieć w r--------m kraju i go naprawiać, teraz granicę są otwarte a świat zachodu potrzebuje płodnych kobiet, przykład Ukrainy.
Nie mówiąc już że najpewniej wojna zniszczyłaby ci psyche jak nie ciało i skończyłbyś na ulicy jak
Iść zdechnąć jako mięso armatnie, a zginąć z honorem to zupełnie inne rzeczy. Już lepiej umrzeć i oddać komuś swoje narządy, wtedy będziesz bardziej przydatny
Nie wiem czemu zakładasz, że wojna by z ciebie zrobiła nagle mężczyznę, skoro boisz się ludzi żyjąc w wygodzie w być może najlepszych czasach w historii.