Wpis z mikrobloga

Ehh huop ostatnio mysli, że może być to straszne, ale dla mnieby było dobrze gdyby wybuchła wojna. Bym do czegoś się wreszczcie przydał w przypadku śmierci, to zginąłbym z honorem, a gdyby udało mi się przeżyć bym był spełniony wewnętrznie, że tyle przeżyłem oraz by rozluzowała się sytuacja na rynku i na pewno by jakaś młoda p0lka się znalazła

#przegryw
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@born_to_die ahhh, romantyzowanie wojny,
NIE
P0lka pewne by sobie ułożyła życie za granicą, a te które by zostały wyłapane byłyby przez bogoli co się dorobili na wojnie.
To nie czasy 2ww że kobieta zmuszona byłaby siedzieć w r--------m kraju i go naprawiać, teraz granicę są otwarte a świat zachodu potrzebuje płodnych kobiet, przykład Ukrainy.
Nie mówiąc już że najpewniej wojna zniszczyłaby ci psyche jak nie ciało i skończyłbyś na ulicy jak
  • Odpowiedz
@born_to_die:
Iść zdechnąć jako mięso armatnie, a zginąć z honorem to zupełnie inne rzeczy. Już lepiej umrzeć i oddać komuś swoje narządy, wtedy będziesz bardziej przydatny
  • Odpowiedz
@born_to_die: nie ma nic honorowego w umieraniu w okopach, albo od miny czy z jakiegoś wypadku, już nie mówiąc że realnie częste jest umieranie od "friendly fire". A jakbyś przeżył to prędzej byś miał ptsd które uniemożliwia ci normalne funkcjonowanie, a po wojnie różowe by siedziały dawno na zachodzie, parę miesięcy i już by były zasiedziałe że nie myślałyby wracać do biedy jak na zachodzie by miały swoje miejsce już
  • Odpowiedz
@born_to_die: zesrałbyś się w okopie pod siebie i zdechł we własnym gównie ze strachu zanim by wróg do ciebie dotarł. No zajebista śmierć z honorem xD

Nie wiem czemu zakładasz, że wojna by z ciebie zrobiła nagle mężczyznę, skoro boisz się ludzi żyjąc w wygodzie w być może najlepszych czasach w historii.
  • Odpowiedz