Aktywne Wpisy
ATAT-2 +16
Jak mnie żona namawiała na pot fillera to byłem zupełnie nieprzekonany.
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
źródło: temp_file8101966424180885498
Pobierz
m_roz +91
wioze chłopu obiad, bo miał ciężki dzień w pracy.
ps. tak, chce pokazać żeniektóre baby są normalne
#zwiazki #rozowypasek #niebieskiepaski #relacjemiedzyludzkie
ps. tak, chce pokazać żeniektóre baby są normalne
#zwiazki #rozowypasek #niebieskiepaski #relacjemiedzyludzkie
źródło: temp_file1758708270512787806
Pobierz

Dzięki czemu głównie UWAGA niektóre auta mają otwierane lampy, choć wciąż brak źródeł światła tylko jasna tekstura. Więcej slotów graczy na serwerze, teraz może być maksymalnie połączonych 79 graczy, o ile serwer ma ta opcje wykupiona u devow. Ilość graczy którzy jednocześnie mogą być na torze została na poziomie bodajże max 42.
Od lat istniała super aplikacja LFSLazy, ktora miała customowy konfigurowalny hud z mega przydatnymi informacjami które nie były przekazywane przez grę jak np delta, przewidywany czas Splitu czy okrążenia, radar, kalkulator paliwa. Autor nie kontynuje swojej pracy, ponieważ devsi wraz z najmniejszymi patchami zmieniają komórki z danymi i ciężko je wyciągać.
Powiem szczerze, że bez radaru i funkcjonalności lfs lazy pojechałem pierwszy wyścig od kilku lat i nie szło za dobrze. Tuż przed wyscigiem otwierającym nowy sezon GTi Thrusday 2024 ogarnąłem jakiś średnio działający dashboard z simhuba.
#simracing #liveforspeed #triplescreen #wooyek #simraceproject #simagic
Teraz lfs'a pokazuję bratankom i razem się bawimy właśnie na serwerze just drive ( ͡º ͜ʖ͡º) sam jestem pod wrażeniem
ALE jest kilka ficzerow, które inne tytuły nie mają. Np:
- przekazywanie setupów innemu kierowcy na serwerze
- bez
Pograłbym, ale kierownicy brak : (
Normalnie w tej lidze co linkuje, są dwa auta klasy gti nie mody, normalnie jedzie się bok w bok beż problemu. O ile nie ściga się z kimś z południowej Ameryki z dużym pingiem.
Kierownica to nie problem, w głównej mierze większość chłopaków jeździ na myszce, da się być baaardzo szybkim.