Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +140
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
źródło: temp_file222958830597720774
Pobierz
Querly96 +100

Ten żenujący humor poniżej kabaretów, ale dzięki temu, że znajduje na Netflixie wzbudza wszechmocny zachwyt u wszystkich fajnopolaków dzielnie podążających za wszystkim co społecznie modne. Te słabe ojkofobiczne żarty, czy sceny, są doskonale wpasowują sie do osób zakompleksionych na tym punkcie pochodzenia z Polski, uwazajacych się za gorszych z tego powodu. A wszystko podlane nieco lewicowym sosem.
Tak więc co w nim takiego zajebistego?
A no wystarczy zapytać o stosunek drugiej osoby do serialu 1670 i wiadomo z kim od razu się ma doczynienia. To nigdy nie było tak proste ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wszystkie lewicujące juleczki jakie znam są nim zachwycone. Tak samo z zakompleksionymi na tle narodowościowym, wszystkimi co myślą, że żyjemy w kraju najgorszego sortu. No i każdy fajnopolak podązajacy bezrefleksyjnie za modą społeczną pieje z zachwytu już tylko na sam temat tego słabego serialiku.
Dzięki tej produkcji można teraz jednym neutralnym pytaniem się tyle dowiedzieć o drugiej osobie! Z czego w niektórych przypadkach nawet nie trzeba bo sami polecają ten chłam.( ͡º ͜ʖ͡º).
#1670 #netflix #seriale #4konserwy #bekazlewactwa #polska
źródło: temp_file5636574414655184537
Pobierz@toniemojekonto1: Możesz podać jakiś przykład takiego żartu czy sceny? Obejrzałem ten serial i szczerze mówiąc nie dostrzegłem czegoś takiego.
@ekjrwhrkjew:
To działa w dwie strony. Skrytykuj ten serial, to cię zjedzą w internecie. Najlepsi są ci, co na fejsbuku piszą z dumą, że oni ten serial rozgryźli i tak naprawdę, to jest SATYRA na dzisiejsze czasy,
Technicznie wyborny. Dźwięk, scenografia na dobrym poziomie. Jednak ten humor jest na parsknięcie.
Widzę, że działa to w dwie strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora