Aktywne Wpisy
talarzon +214
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
blackghost +6
Kupiłem auto klasy premium Mazda CX3 napęd 4x4 150 km kolor Arctic white. Wysiada człowiek z auta patrzy na inne na parkingu i myśli: powiodło mi się w życiu. Patrząc na te niemieckie gruzy zakręconymi licznikami. Do tego te zawistne spojrzenia na parkingu.
Serio az tak zazdrościć że ktoś jeździ czymś lepszym?
Wiem że to trochę głupie ale tak jest. Kto tak nie ma to tylko udaje
#motoryzacja #samochody
Serio az tak zazdrościć że ktoś jeździ czymś lepszym?
Wiem że to trochę głupie ale tak jest. Kto tak nie ma to tylko udaje
#motoryzacja #samochody
Ten żenujący humor poniżej kabaretów, ale dzięki temu, że znajduje na Netflixie wzbudza wszechmocny zachwyt u wszystkich fajnopolaków dzielnie podążających za wszystkim co społecznie modne. Te słabe ojkofobiczne żarty, czy sceny, są doskonale wpasowują sie do osób zakompleksionych na tym punkcie pochodzenia z Polski, uwazajacych się za gorszych z tego powodu. A wszystko podlane nieco lewicowym sosem.
Tak więc co w nim takiego zajebistego?
A no wystarczy zapytać o stosunek drugiej osoby do serialu 1670 i wiadomo z kim od razu się ma doczynienia. To nigdy nie było tak proste ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wszystkie lewicujące juleczki jakie znam są nim zachwycone. Tak samo z zakompleksionymi na tle narodowościowym, wszystkimi co myślą, że żyjemy w kraju najgorszego sortu. No i każdy fajnopolak podązajacy bezrefleksyjnie za modą społeczną pieje z zachwytu już tylko na sam temat tego słabego serialiku.
Dzięki tej produkcji można teraz jednym neutralnym pytaniem się tyle dowiedzieć o drugiej osobie! Z czego w niektórych przypadkach nawet nie trzeba bo sami polecają ten chłam.( ͡º ͜ʖ͡º).
#1670 #netflix #seriale #4konserwy #bekazlewactwa #polska
Nawet nie wiem co to za serial, nie mam Netflixa, ale namówiłes żeby sprawdzić
Ojkofobiczne żarty? Kogoś tu chyba sarmacka duma zabolała. Za dużo martyrologii w twoim życiu.
@toniemojekonto1: zakompleksienie to czuć od brainletów którzy na jakikolwiek żart z Polski reagują histerią i bólem dupy.
Dalej nawet nie czytam, szkoda oczu ( ͡º ͜ʖ͡º)
@toniemojekonto1: A to dlatego masz ból dupy o satyryczny serial xD