Aktywne Wpisy
tylko_pytam +322
Wytłumaczcie mi coś. Blok z tamtego roku w jednej z centralnych dzielnicy miasta, gdzie 15k za metr. Wynajem pewnie pod 4k. I u prawie wszystkich sąsiadów na piętrze buty wystawione na korytarz. To jest jakaś nowa moda? Dla mnie to wieśniactwo. U was też tak ludzie robią? Przecież każde mieszkanie ma tam przedpokój. A może to coś specyficznego dla #wroclaw ?
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
spokojnyy +35
Dno tuska oraz niemieckie popychla zaczynają dorywac się do strategicznych spółek
#obajtek #tusk #4konserwy #wybory #tvpiscodzienny #tvpis #bekazlewactwa #bekazpisu #orlenuczy #orlen
#obajtek #tusk #4konserwy #wybory #tvpiscodzienny #tvpis #bekazlewactwa #bekazpisu #orlenuczy #orlen
Ja tu to tylko zostawię
To się wydarzyło zanim został prezydentem. Was to też łatwo zbajerować
nieprawda, to nagranie z 2016 roku
@Rolnikt
@Kopyto96: Oczywiście że stało się to za jego prezydentury, było wielokrotnie komentowane jako przykład uległości Dudy względem prezesa: https://tvn24.pl/polska/tak-kaczynski-wita-ludzi-ktorych-musi-przywitac-a-na-ktorych-jest-bardzo-zly-ra635157
No ale Ty oczywiście w swoim stylu będziesz leciał w #!$%@? i zakłamywał rzeczywistość.
@Kopyto96: Za to jak widać jesteś kłamcą.
Duda był przydupasem ziobry
@Kopyto96: że ci nie wstyd tak #!$%@?ć xd
@Kopyto96: to nie jest żaden twój błąd tylko #!$%@? kocopoły mając nadzieje ze nikt cie nie poprawi, tak to z wami jest pisowcy, nie pierwszy i nie ostatni raz jest taka sytuacja w nitkach politycznych